Mordet på Sara Weiss (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mareldstrilogin (del 2)
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2018-10-22
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
508 g
SAB
Hc
ISBN
9789176974100
Mordet på Sara Weiss (häftad)

Mordet på Sara Weiss

Häftad Svenska, 2018-10-22
299
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Runt omkring, som en krans av sjögräs, böljade håret dött och livlöst i det svarta vattnet. Silvergrått, långt. Sannolikt blont.
"Sänk ner henne igen", beordrade han, innan han vände och gick därifrån.


Kriminalkommissarie Vera Lind kallas till en gammal övergiven hamn i Göteborg där två sargade kvinnokroppar har hittats i vattnet. Några dygn senare hittas kroppen av den välkända företagsledaren Sara Weiss i en kyrkoruin.
De båda fallen kopplas samman, men utredningen visar sig bli mycket komplicerad. Vera Lind hamnar i ett läge som får henne att tvivla på allt hon trodde sig veta, och till slut går det inte att lita på någon.
Samtidigt har det gått två och ett halvt år sedan den danska konstnären Anne Maria Vagn försvann efter flera bestialiska mord, och hon har slutligen dödförklarats. Men är hon verkligen död? Någon kropp har aldrig påträffats.

Mordet på Sara Weiss är den fristående uppföljaren till Mareld och andra delen i Mareldstrilogin, en spännande och mångbottnad kriminalserie som inte lämnar någon oberörd.

Detta är en Print on Demand-utgåva.

Dennis Karlsson föddes i Uddevalla men bor nu utanför Ljungskile. Han är utbildad lärare, beteendevetare och psykoterapeut, och har länge arbetat på skolor och behandlingshem. Han har skrivit sångtexter och musik till filmer och musikteateruppsättningar. Mycket av inspirationen till boken har han hämtat från sitt yrkesverksamma liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mordet på Sara Weiss
  2. +
  3. Mareld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mareld av Dennis Karlsson (pocket).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dennis Karlsson

  • Mareld

    Dennis Karlsson

    "De satt med ryggarna mot bergväggen, och hon fick intrycket att de dukat till fest. En kärleksmåltid på klipporna i avskildhet. Så nära havet det bara gick att komma. Synen var grotesk." Kriminalkommissarie Vera Lind inser snabbt att de...