Älskaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (313.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hannah Fors-serien (del 2)
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2020-05-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977286
Älskaren (ljudbok)

Älskaren Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En smitningsolycka en regnig natt i Wästholm är starten på en rad otäcka händelser som drabbar den lilla staden. När en kvinna hittas brutalt mördad i sitt hem kopplas civilutredaren Hannah Fors och polisen Henrietta Rollins in i fallet. De börjar nysta i offret Dorina Novaks liv. Är det ett vansinnesdåd eller ett rånförsök som gått fruktansvärt snett? Det ser alltmer ut som om mördaren inte var ute efter Dorina, utan någon i hennes närhet. Under tiden kommer Hannahs demoner från det förflutna allt närmare medan Rollins tampas med en vacklande hälsa. Och i mörkret vakar en man vars sinne fylls av tankar på hämnd.

Älskarenär Pia Kasks andra bok i serien om Hannah Fors och en fristående uppföljare till den kritikerrosadeBestraffaren.

PIA KASK föddes 1963 i Kalmar, är fortfarande staden trogen och jobbar sedan tio år som medicinsk sekreterare. Pia beskriver sig själv som den ständiga läsaren och en av favoritförfattarna är Stephen King. Böcker och berättelser av alla slag och olika genrer har alltid haft en stor del i hennes liv, men det var först i mitten av 2010-talet som ambitionen att bli författare väcktes till liv. När idén om karaktären Hannah Fors dök upp insåg hon att det här fanns stoff till flera böcker. Pia föredrar det mörka och skruvade framför vardagsskildringar och det märks även i hennes egna texter. Serien om Hannah Fors sticker ut ur mängden med sin svarta humor och sitt färgstarka persongalleri

Kask har ett fint flyt i berättelsen och hennes huvudpersoner gör en nyfiken. /.../ Sammanfattningsvis en spännande historia som lovar mer.

BTJ-häftet nr 10, 2020. Lektör Charlotte Lilja
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Kask