Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Pretty Little Liars (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2017-04-10
Förlag
Modernista
Översättare
Jessica Danielsson
Originaltitel
Pretty Little Liars: Unbelievable
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
215 x 145 x 15 mm
Vikt
407 g
SAB
uHce
ISBN
9789177015994

Pretty Little Liars. Otroligt

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2017-04-10
171
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Sara Shepard gör ett fantastiskt jobb. Med mystik, intriger och verklighetsnära karaktärer tar hon med sina läsare till en värld av falska, inställsamma och bortskämda tonåringar.« | Teen Reads

Rosewood, där pooler gnistrar i anlagda trädgårdar och det doftar äpplen och Channel No. 5, var rena idyllen. Åtminstone på ytan. När de gick i sjunde klass var det här de fem bästa vännerna delade på allt. För Aria, Spencer, Hanna och Emily var tillvaron perfekt. Ända tills deras vän Alison hittades mördad. Tills någon som kallar sig A förvandlade deras trygga liv till en mardröm.
Emily har nu skickats till sina hyperkonservativa kusiner i Iowa. Aria tvingas bo hos sin pappa och hans nya tjej. Och Spencer oroar sig för att hon haft någonting att göra med mordet på Alison. Men Hannas öde är ännu värre: hon kämpar för sitt liv på sjukhuset. Det är farligt att veta för mycket.
Medan hoten från A blir allt allvarligare och Alisons mördare fortfarande är på fri fot måste tjejerna avslöja sanningen, innan någon av dem blir A:s nästa offer.

SARA SHEPARD är en amerikansk ungdomsboksförfattare. Pretty Little Liars-serien är inspirerad av hennes uppväxt i förortsområdet »The Main Line« väster om Philadelphia. Pretty Little Liars-serien har sålt i över fyra miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.

»Den starkaste delen hittills i serien. Spänningen ökar, intrigerna tätnar och det är något visst över Shepards språk som gör alltsammans trollbindande.« | I Heart Fantasy
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pretty Little Liars. Otroligt
  2. +
  3. Pretty Little Liars. Lögner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pretty Little Liars. Lögner av Sara Shepard (pocket).

Köp båda 2 för 250 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Shepard