Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
570
Utgivningsdatum
2021-10-13
Förlag
Recito Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789177656074

vArvet : en entreprenörstriller

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-10-13
280
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
Visa alla 1 format & utgåvor
Ingen utmaning är för stor för Lena, varken stormande hav, pirater i fjärran land eller hämndlystna syskon.

Staffan Ehde har alltid gjort sig känd som en trendsetter. Det gäller även när han ger sig på ett skrivarprojekt. I boken vArvet skapar Staffan en litterär hybrid som borde kunna utmana varje sann entreprenör med intresse för de vilda haven och de riktigt stora projekten.

Med världsomseglarens detaljkännedom och innovationsfantastens engagemang kastar han oss mellan rafflande möten i kajutor och styrelserum jorden runt. Som läsare fångas jag av huvudpersonen Lena Sehléns utmaning när hon tar över pappas ögonsten Varvet mot bättre vetande. Och hur hon trotsar den ena utmaningen värre än den andra för att till sist ro hem segern.

Ingen utmaning är för stor för Lena, varken stormande hav, pirater i fjärran land eller hämndlystna syskon. Och det är en riktig entreprenörsseger hon till sist vinner (samt prinsen och hela kungariket). Vem skulle inte vilja ha Lena Sehlén som kompanjon eller vän? Hon golvar motståndarna utan stora ord, men genom handlingskraft, mod och goda idéer. Och genom att lyssna noggrant på sin personal och ödmjukt lära av sina kunder.
Jag skulle bli förvånad om denna bok inte kom till god användning för lust och entreprenöriellt lärande på alla nivåer.
Osborn Bladini - manusförfattare och dramatiker
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. vArvet : en entreprenörstriller
 2. +
 3. Skriften i vattnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skriften i vattnet av John Ajvide Lindqvist (pocket).

Köp båda 2 för 339 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av vArvet : en entreprenörstriller. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En spännande fiktion om ledarskap i vått och torrt
  Lars Sixten Roland Wessman (Norsborg), 4 november 2021

  Nästan 600 sidor med spännande berättelser om problem och vedermödor i en verksamhet, där resultaten av olika former av ledarskap, fantasi och personligheter beskrivs på ett underhållande och lärorikt sätt. Hur skapar man en organisation där medarbetarna gör underverk och blir "bäst när det gäller"? Hur skapas en högre mening i vardagen? Hur blir man medveten om vad som behövs för att möta framtida förändringar? Jag imponerades särskilt av Staffan Ehdes förmåga att levandegöra varje skeende ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Staffan Ehde

 • Chokladfontänen

  Staffan Ehde

  Många företag arbetar ständigt med "bli bättre på", men hur gör vi när vi måste bli "annorlunda"? Att tänka utanför boxen är svårt, att leda en verksamhet in i det okända kräver mod och tillit. Syftet med boken är att ge ledare...