Liten tvåa med potential (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (217.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2018-06-28
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177710448
Liten tvåa med potential (ljudbok)

Liten tvåa med potential (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-06-28
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sofia är en storstadstjej som vet vad hon vill med det mesta i livet. I alla fall är det vad hon tror. Yta och kontroll är viktigt för henne. Hon har en snygg, framgångsrik pojkvän, ett välavlönat jobb inom investment banking och har nyligen köpt en tvåa med renoveringsbehov på en fin adress i Stockholm. Om det inte vore för att lägenheten behöver renoveras, alla sena jobbkvällar, hennes omöjlige chef och skilsmässan mellan föräldrarna, skulle allt varit perfekt.

Efter noggrann research anlitar Sofia en byggfirma som ska sköta renoveringen, men när hantverkaren som ska göra jobbet dyker upp, mer än en halvtimme försenad, verkar han allt annat än pålitlig och Arvid har till Sofias irritation bestämda åsikter om både det ena och det andra. Dessutom känns det på något märkligt vis som om han ser henne på ett sätt som ingen annan i hennes liv gör, inte ens pojkvännen Oliver. När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i den polerade fasad hon visar upp mot omvärlden och när Sofia i ett överilat ögonblick lovar att göra honom en tjänst får det oanade konsekvenser.

Liten tvåa med potential är en feelgoodroman som rör sig mellan Stureplan och snötyngda dalastugor, mellan hopp och förtvivlan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Liten tvåa med potential. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Svår att lägga ifrån sig!
    Kim M. Kimselius, 3 augusti 2018

    Under vintergatans alla stjärnor fångade mig direkt och jag älskade boken. Det roliga med den boken var att jag fick läsa manus, eftersom Camilla Davidsson skickade det till mitt förlag. Det var nära att jag tackade ja, trots att jag aldrig ger ut andras böcker, men Under vintergatans alla stjärnor kände jag kunde bli något stort, så blev det också.

    Med Liten två med potential har Camilla Davidsson fångat mig på samma sätt som med sin debutbok. Jag lyssnade på boken i ett sträck, eft... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Liten tvåa med potential