Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
402
Utgivningsdatum
2019-03-20
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Cecilia Falk
Originaltitel
Now That You Mention It
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
572 g
SAB
Hce
ISBN
9789177711377
Hem till Scupper Island (inbunden)

Hem till Scupper Island

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-03-20
229
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hem till Scupper Island Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Man kan helt klart säga att Nora Stuarts liv förändras den dagen hon blir påkörd av en saneringsbil. Ena stunden är hon en framgångsrik läkare på ett av Bostons bästa sjukhus och i nästa sekund vaknar hon själv upp på en brits bara för att höra hur hennes pojkvän stöter på den snygga sjuksköterskan.Skadad på fler än ett sätt beger sig Nora tillbaka till Scupper Island den lilla ön vid M aines kust där hon växte upp men dit hon inte återvänt på femton år. Dags att möta allt det där hon försökt förtränga: en ytterst speciell mamma (som precis har börjat tjäna pengar på kramterapi ), en syster som sitter i fängelse och dessutom alla minnen från det där sista året på high school. Det finns fler a människor som inte vill ha tillbaka Nora till Scupper Island, men även sådana som kommer förändra hennes liv till det bättre Kristan Higgins är en av Amerikas mest älskade romanceförfattare, och har tagit emot otaliga priser för sina böcker. Hennes romaner är kärleksfyllda glädjepiller som blandar kaxig humor a la Marian Keyes med känslostyrkan i Jojo Moyes romaner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hem till Scupper Island
 2. +
 3. Tillbaka till Stoningham

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillbaka till Stoningham av Kristan Higgins (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hem till Scupper Island. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En riktig pärla till feelgood!
  @enbokromans, 21 maj 2019

  Nora är läkare och lever med sin drömman och verkar ha livet under kontroll. Men när hon under loppet av en kväll blir påkörd och dumpad tar hon en timeout. Hon återvänder till Scupper Island där hon är uppvuxen. Hon återvänder till en distanserad mamma, en arg systerdotter och ett gäng med gamla klasskamrater och öbor som minns henne med allt annat än värme. När hon kommer ifrån storstadens tempo och yta börjar gamla sår bubbla upp till ytan. En frånvarande pappa och syster och ett trauma so... Läs hela recensionen

 2. Mysig feelgood!
  Lollos bokhörna, 9 april 2019

  "Hem till Scupper Island" av @kristan.higgins är en bok jag fastnade i och inte riktigt ville släppa ifrån mig. Det är en mysig bok, en bok om att förlåta och låta sig förlåtas. En bok om att hitta hem till något man varit borta från och det är en feelgood bok. En bok skriven med värme. Det är en bok om att göra upp med sitt förflutna, hitta sin framtid och veta vad man vill göra med sitt liv. Det är även en bok om sorg, efter en försvunnen pappa som ingen vet var han har tagit vägen.
  Läs hela recensionen

 3. Mysig läsning
  Kaffeläsaren, 18 mars 2019

  Hem till Scupper Island är den första boken jag läser av författaren och redan efter några sidor känner jag att det här är en bok jag gillar. I berättelsen får vi följa Nora i nutid när hon reser hem till ön och mamman Sharon men vi får även tillbakablickar på uppväxten. Till den glädjefyllda tiden med systern och pappan innan pappan plötsligt försvann utan ett ord. Till tiden efter pappan försvann då hon och syrran tappade kontakten och mamman slöt sig i sitt eget skal. Det som känns något u... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Kristan Higgins