Nyårsfesten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (337.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2019-11-26
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177712336
Nyårsfesten (ljudbok)

Nyårsfesten Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-11-26

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Alla är inbjudna. Alla är misstänkta.

Det är slutet av december och det nya året ska snart ringas in. I en lyxig jaktstuga i de skotska högländerna samlas nio vänner som känt varandra sedan universitetstiden. De ska dricka champagne, äta god mat och njuta av varandras sällskap. Det ska bli det bästa nyåret någonsin.

Men just som ett snöoväder rasar in över Skottland hittas en i sällskapet mördad. Och samtidigt ryktas det att en seriemördare går lös i vildmarken. Har han slagit till igen? Eller finns den skyldiga inom stugans trygga väggar?

Nyårsfesten av Lucy Foley är en ruggigt atmosfärisk deckare som toppat listorna i England. En modern pusseldeckare för alla som älskar julböcker men gärna också vill ha ett rejält mysterium att bita i.

"Lucy Foley visar att det traditionella mordmysteriet fortfarande kan funka briljant. Superb läsning!" - The Times

"Vansinnigt spännande läsning för långa vinternätter." - Publishers Weekly
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nyårsfesten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ruggigt spännande och lättläst bladvändare!
    @agneta_norrgard, 2 januari 2023

    Nyårsfesten av Lucy Foley är en klaustrofobisk roman och en fascinerande pusseldeckare som utspelar sig i vintriga, karga och utsatta miljöer. En ruggigt spännande och lättläst bladvändare som passar utmärkt att läsa i vintertid. Rekommenderas varmt!

    Vi möter nio vänner som känt varandra under många år och bestämmer sig för att fira nyår tillsammans i en lyxig jaktstuga i den högländska vildmarken i Skottland. De är isolerade från omvärlden, har olika relationer och kopplingar till ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Foley