Familjen Lambs hemlighet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (281.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2020-02-18
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177712572

Familjen Lambs hemlighet Ljudbok

(77 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-18

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Skickas på måndag
  89
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
Visa alla 2 format & utgåvor
För tjugofem år sedan kallades polisen till ett hus på Cheyne Walk. Väl där hittade de tre döda kroppar och en jollrande bebis i en vagga i ett av sovrummet. De andra barnen var försvunna.

I nutid får tjugofemåriga Libby Jones reda på att hon är arvtagerska till ett övergivet hus i fashionabla Chelsea i London. Huset är värt otaliga miljoner och Libbys liv förändras från en dag till en annan.

Men arvet är allt annat än okomplicerat. Det gamla huset bär på mörka hemligheter och det som en gång skedde där sitter kvar i väggarna. Och samtidigt bevakas Libby från flera olika håll.

Spänningsmästaren Lisa Jewell är tillbaka med en underhållande thriller om splittrade familjer och dödliga hemligheter. Hennes böcker har sålt i 200 000 exemplar i Sverige och Lucy Lambs hemlighet kommer inte göra fansen besvikna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Familjen Lambs hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite rörig men bra!
  -, 14 mars 2023

  Boken var bra men väldigt rörig då den hoppade och mycket personer att hålla reda på och isär. Men kommer absolut fortsätta på serien för att se vad som händer :)

 2. Perfekt underhållning
  Flisa, 24 mars 2020

  Om man letar efter en bladvändarhistoria, för att hålla alla tankar korta från Coronaeländet i timmar, så är detta perfekt val, i klassiskt, välskrivet "Hur hänger det ihopsnitt"då är detta ett mycket bra val

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell