Än sjunger hon inga sånger (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Cilla Fallander (del 1)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2019-12-27
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177712602
Än sjunger hon inga sånger (ljudbok)

Än sjunger hon inga sånger Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-12-27

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Svensk deckardebut om försvunna kvinnor i Sundsvall ...

Cilla Fallander har alltid levt för musiken, men en händelse i det förflutna satte stopp för en heltidskarriär som artist. I stället arbetar hon nu som nattreporter på Sundsvallstidningen, samtidigt som hon försöker hantera ett äktenskap och två små barn med olika sångframträdanden på helgerna. När hon får idén att starta en showgrupp bestämmer hon sig: det är äntligen dags att satsa på musiken fullt ut.

Samtidigt sprider sig en isande oro i Sundsvall. Flera kvinnor har överfallits av en okänd förövare, och vissa har även försvunnit. Cilla börjar mer och mer känna sig övervakad i sin villa och när en personlig tragedi slår till blir hon tvungen att börja nysta i brotten som drabbat staden.

I ett bortglömt hus inte långt därifrån smider en man sina planer. Han längtar efter sällskap. Längtar efter någon som kan sjunga för honom. Och han har siktet inställt på Cilla ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Än sjunger hon inga sånger. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. WOOOOW! ÄN SJUNGER HON INGA SÅMGER !!
    Sonja Sandberg, 29 april 2020

    "Susanne Fellbrinks bok Än Sjunger hon inga sånger Är en av de bästa böcker jag läst. Jag lyssnade på ljudboken och vilken känsla det är. Att få följa med på en romantisk spännande resa som verkligen innehåller allt! Det är lätt att snabbt komma in i de olika personernas karaktärer när något sker i boken. Ps och det gör det från start till slut.

    Att få höra eller läsa om hur det kan fungera i den värld vi oftast vill leva i. Ja du vet artisternas värld det är så otroligt intressant... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susanne Fellbrink