Ett oväntat arv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kungsbackakvartetten (del 1)
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2020-08-19
Upplaga
1
Förlag
Printz
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
217 x 144 x 24 mm
Vikt
412 g
SAB
Hc
ISBN
9789177712749
Ett oväntat arv (inbunden)

Ett oväntat arv

Inbunden Svenska, 2020-08-19
169
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
När Madeleines föräldrar omkommer i en bilolycka står hon plötsligt ansvarig för hela familjen Fors ägor: en hästgård som vandrat genom släkten i flera generationer. Visserligen delar hon arvet med sin bror Erik, men han är mer intresserad av ryttartävlingar runt om i Europa än att ta hand om gården.

I hovslagaren Henrik, en vän till familjen, finner Madeleine både stöd och en oväntad attraktion. Det finns bara ett problem: Henrik var den som körde föräldrarnas bil natten de krockade.

För att få hjälp med ruljangsen på gården bestämmer sig Madeleine för att skriva varsitt brev till sina tre bästa barndomsvänner tjejerna som precis som henne själv älskade hästar som barn men som idag lever helt andra liv. Kanske kan de enas igen, och samtidigt vända gårdens ekonomi. Men i familjen ruvar hemligheter som kommer att sätta käppar för Madeleines planer.

Ett oväntat arv är den första delen i Kungsbackakvartetten. En härligt eskapistisk och romantisk serie som kretsar kring Fors gård och de människorna som finns där.
Visa hela texten

Fler böcker av Sofia Ymén

Bloggat om Ett oväntat arv