En svårfångad dröm (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kungsbackakvartetten (del 2)
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2021-06-02
Upplaga
1
Förlag
Printz
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
216 x 139 x 20 mm
Vikt
502 g
SAB
Hc
ISBN
9789177714354
En svårfångad dröm (inbunden)

En svårfångad dröm

Inbunden Svenska, 2021-06-02
189
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
När Filippa får chansen att göra verklighet av sin dröm ? att hjälpa samarbetet mellan häst och ryttare på barndomsvännen Madeleine Fors gård ? tvekar hon inte för ett ögonblick. Men vad gör man när man stirrar sin livsdröm i vitögat, blir man fylld av förväntan eller stel av skräck inför att misslyckas?

Sedan barnsben har Williams föräldrar byggt upp ett liv kring honom och hans hopptävlan. Men nu närmar han sig trettio, och karriären har kraschat. När föräldrarna skickar hem honom och tävlingshästen Eldorado från Frankrike, stallas hästen upp hos Filippa.

Filippa får i uppdrag att hjälpa William med hästen, men båda två går in i uppdraget lika motvilligt. Ändå dras de till varandra. I samma veva hittar Filippa sin gammelmormors dagbok, och börjar läsa den tillsammans med sina väninnor. Kan en änka som levde för knappt hundra år sedan leda dem på rätt väg?

En svårfångad dröm är den andra delen i Sofia Yméns Kungsbackakvartetten ? en romantisk och eskapistisk serie om livet på Fors Gård och människorna som arbetar där.
Visa hela texten

Fler böcker av Sofia Ymén