Medan snön faller i Ådala (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (277.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ådala (del 3)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2022-10-31
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
ISBN
9789177715245
Medan snön faller i Ådala (ljudbok)

Medan snön faller i Ådala Ljudbok

(18 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-31

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Succéserien fortsätter - välkommen till det lilla koloniområdet Ådala i vinterskrud!

Julen är sällan okomplicerad - och särskilt inte för våra karaktärer i Ådala koloniområde. Nu har grindarna till kolonin stängt för året, och snön har börjat falla över Linköping.

För Marcus kommer den här julen bli helt annorlunda. Hans ex är kvar i New York och själv har han precis anlänt till Sverige, med ett krossat hjärta och en osäker framtid. För Anna och Patric är det väntans tider som gäller, inom kort kommer deras barn till världen. Men strax innan jul sker något som vänder upp och ner på allt. Och så är det Stephanie som kämpar med sin musikkarriär, allt medan grannen i lägenheten ovanför blir en oväntad vän.

Ragnar gör sitt bästa för att hålla koll på alla sina vänner, samtidigt som kaffestugan i Ådala väntar på att invigas. Kommer julen bli fridfull för områdets alla själar? Och om inte - finns det möjlighet till en andra chans?

Medan snön faller i Ådala är den tredje delen i Åsa Liabäcks feelgood-kvartett. En historia om sorg och kriser, men också om hopp och vänskap i den kallaste av årstider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsa Liabäck

  • Längtan över Ådala

    Åsa Liabäck

    Välkomment tillbaka till Ådala - den hjärtvärmande feelgoodserien som sålt i närmare 50 000 ex! Anna har länge längtat efter barn, men vägen dit visar sig vara svårare än hon trott, trots att hon och Patric är så nykära. Margareta kämpar med känsl...

  • I hjärtat av Ådala

    Åsa Liabäck

    Det kändes plötsligt som om det var en sommar fylld av möjligheter. Som om vad som helst skulle kunna hända. Trettiofemåriga Anna har precis kommit ut på andra sidan ett kraschat förhållande när hon köper en kolonilott i Ådala, utmed Stångån i Lin...