Snart dansar du åter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2017-04-03
Förlag
Ekhemmanet
Medarbetare
Svelander, Lise (form)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
253 g
SAB
Hc
ISBN
9789177730422
Snart dansar du åter (häftad)

Snart dansar du åter

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-04-03
150
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Snart dansar du åter är en berättelse om hur ett enda ögonblick kan förändra våra liv, hur det kan påverka oss själva och relationerna, och om att hitta fotfästet igen när allt har rasat.

Maggis dagar som småbarnsförälder fylls av odramatiska vardagsbestyr. Hon tycker sig leva det perfekta familjelivet. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan skadas allvarligt. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand. Ingenting går längre att ta för givet. Inte heller kärleken.

Vad händer med oss själva och de nära relationerna när det som inte får ske slår omkull oss? Hur finner vi fast mark igen?

Snart dansar du åter, som skrevs 2011, är den (helt) fristående fortsättningen på Cecilia Ekhems debutroman Väntrum (2008).

Omslag: Lise Svelander
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Snart dansar du åter
 2. +
 3. Tills ljuset kommer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tills ljuset kommer av Cecilia Ekhem (häftad).

Köp båda 2 för 246 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Snart dansar du åter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Relationsrealism
  Olfros, 8 september 2017

  I sin andra bok fortsätter Cecilia Ekhem att borra i vardagen för oss som lever med eller i längtan efter barn. Boken innehåller det tungaste tunga, vilket för mig gör inledningen nästan ångestfylld när ett barn drabbas. Men mitt i detta tunga lyckas författaren med humor och hög igenkänning beskriva en trovärdig bild av hur livet är. Boken innehåller en slags vardags- och relationsrealism som faktiskt är rätt befriande. Själv funderar jag en del över om jag är en 20/80 människa eller kanske, hemska tanke, en 80/20...

 2. Mörk men läsvärd
  Villivonkansbooks, 29 maj 2017

  Maggi tycker sig leva det perfekta familjelivet som småbarnsförälder. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan blir allvarligt skadad. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand.
  Det är en ganska mörk och dyster historia som författaren skrivit. Mycket elände händer på en gång. Som livet i sig ibland blir, allt sker nästan samtidigt. Trots det, så är den trevlig att läsa. Man fastnar för Maggi och får sympatier för henne i den tuffa ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cecilia Ekhem