Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Anton Modin (del 9)
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2018-12-06
Förlag
Pub Lic
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
445 g
SAB
Hc
ISBN
9789177738589
Källa Erik (häftad)

Källa Erik

(21 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-12-06
259
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Källa Erik Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stockholm, januari 1986.
Sveriges statsminister Olof Palme kallar upp chefen för den hemliga underrättelsetjänsten SSI till regeringskansliet i Rosenbad för ett enskilt samtal. Han är orolig för sin säkerhet. På sistone har han känt sig alltmer pressad av folk runt omkring honom. Det känns som att han har tappat kontrollen över UD. Kabinettssekreteraren och utrikesministern är alltför Moskvaorienterade, och Säpo litar han inte på. Det är som om han inte styr landet längre. Han blir påhoppad från vänster av journalister som Jan Guillou och Robert Aschberg. Från höger attackeras han av moderater och Svenska Arbetsgivareföreningen. Allt han gör verkar bli fel. Men varför? Är han utsatt för en påverkanskampanj? Och i så fall, från vilket håll?
Chefen för SSI rekommenderar statsministern att använda sig av livvakter från militära SSI vid sidan av Säpos livvaktsstyrka. Den som blir utvald till det unika uppdraget är den unge men redan erfarne operatören Anton Modin. Hans uppgift är att i största hemlighet skydda statsministern mot hot inifrån landet och att försöka ta reda på vem eller vilka som ligger bakom hoten.

Källa Erik är den nionde fristående delen i serien om underrättelseoperatören Anton Modin. En serie som beskriver händelser i Sverige som medborgarna i landet sällan får någon vetskap om.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Källa Erik
 2. +
 3. Spinndoktorn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spinndoktorn av Anders Jallai, Anders Jallai (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Källa Erik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mer från landets mörka sidor!
  Leo Cheiron (Österlen), 5 januari 2021

  Ännu en kraftfull bok av Anders Jallai - som en unik förmåga tränger in och redovisar DET som SAP-makten absolut inte vill ska komma till FOLKETS kännedom.... Baserad och S-klart på verkliga händelser - men utvecklad till en agentroman - med Anders Jallais alterego, dvs SSI-agenten Anton Modin.

  MYCKET angelägen bok!

 2. Bra köp
  Christer Häggmark, 23 februari 2019

  Mycket bra skriven bok med mycket spänning och nya fakta som gör att man sträckläser, jag läste den på tre dagar.

 3. Fullt tänkbart scenario bakom mordet på Olof Palme
  Lars Gustaf Norin, 16 januari 2019

  Mycket läsbar! Jallai tydliggör sin erfarenhet och kunskap kring svensk säkerhetspolitik på ett närmast skrämmande sätt... Läs bakom och värdera innehållet själv!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anders Jallai