Diana & Charlie (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2021-04-14
Förlag
Ordfront förlag
Illustratör/Fotograf
Elias Ericson
Dimensioner
235 x 170 x 19 mm
Vikt
574 g
SAB
Hci
ISBN
9789177751502
Diana & Charlie (häftad)

Diana & Charlie

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-04-14
177
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Diana och Charlie ramlar omkring. De är 17 år, transpersoner och bästa vänner. Deras liv och relationer är kaotiska. Dianas pappa vägrar gå med på att hon ska få hormonbehandling, och Charlies psykiska hälsa svänger allt fortare och farligare.

Vännerna tar sig igenom en vardag full av förtryck och ångest med hjälp av alkohol, musik och varandra. När allt och alla andra sviker är vänskapen en anledning att fortsätta. Men kan en enda människa vara räddningen när den är lika skör som en själv? Och vad händer när någon annan tränger in i gemenskapen?

Diana & Charlie är en serieroman om två unga människors försök att förstå sig på vänskap, kärlek och psykisk ohälsa. Den har ett enormt driv, mycket humor och är uttrycksfullt tecknad med känslorna på utsidan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Diana & Charlie. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskade den!
    Nico, 29 april 2021

    En fantastiskt bok som jag varmt rekommenderar till alla. Den är stark, jobbig, vacker, sorglig och glad och mycket mycket mer!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elias Ericson

  • Åror

    Elias Ericson

    "Den här kroppen är inte min. När jag ser den får jag samma känsla som när man ser förvrängda synvillor. Förvrängda perspektiv. En stark känsla av att det här är fel. Inte fult. Fel. Malplacerat. Som att hälla peppar i chokladmjölken. Grillkr...