Klä barnen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form) / Bergmark Jiménez, Emilia (foto)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qcccaa,Qcb
ISBN
9789177752059
Klä barnen (inbunden)

Klä barnen

Inbunden,  Svenska, 2022-04-20
239
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Klä barnen Kan levereras innan julafton
Vilket är det mest hållbara barnplagget? Jo, det som används igen och igen. Att ärva, köpa i andra hand, laga, lappa eller på andra sätt förlänga ett plaggs liv är inte bara mycket billigare än att köpa nytt, det är också klimatsmart och därmed en investering i ditt barns framtid.

I Klä barnen får du lära dig knepen som gör det både lätt och roligt att skaffa kläder och system som gör det enklare för hela familjen att hålla ordning. Dessutom får du en massa tips på enkla lagningar och lekfulla och kreativa sätt att göra om uttjänta plagg själv eller tillsammans med ditt barn.

Jennie Dahlén och Johanna Leymann är författare och föreläsare med ett brinnande intresse för kläder och hållbarhetsfrågor. De har tidigare skrivit Slow fashion: Din guide till smart och hållbart mode. De blev båda föräldrar 2017.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klä barnen
  2. +
  3. Skam den som ger sig : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skam den som ger sig : en självbiografi av Charlotte Kalla, Johan Esk (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Slow fashion : din guide till smart och hållbart mode

    Jennie Dahlén, Johanna Leymann

    VARJE ÅR KASTAR den genomsnittlige svensken hela åtta kilo kläder rakt ner i soporna. Kanske är plaggen av så dålig kvalité att de går sönder redan efter en användning, eller så håller de bara inte för de allt snabbare trendväxlingarna. Innerst in...