Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Manon Bradshaw (del 1)
Utgivningsdatum
2018-08-20
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Fredrika Spindler
ISBN
9789177796909
Saknad, förmodad död (e-bok)

Saknad, förmodad död E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-08-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del 1: Manon Bradshaw.

Manon Bradshaw är 39 år, och även om hon är en respekterad medlem av poliskåren och älskar sitt jobb önskar hon sig ett annat privatliv. Manon är singel, längtar efter barn, och stämpeln "desperat medelålders kvinna" närmar sig. En sen kväll, efter ännu en katastrofal nätdejt, sätter hon som vanligt på polisradion för att låta dess bakgrundsljud vagga henne till sömns - och hör ett meddelande som får henne att omedelbart bege sig till en förbryllande brottsplats.

Edith Hind - student vid Cambridge och den vackra dottern till den kungliga familjens läkare - har varit försvunnen i nära tjugofyra timmar. I hennes hem finns få ledtrådar. Manon förstår att fallet kommer att bli stort och att varje sekund är avgörande för om Edith kommer att hittas levande eller inte. Allteftersom sökandet utvidgas och trycket från media ökar, kommer fler av Ediths hemligheter fram: hennes krångliga kärleksliv, och hennes underliga beteende före försvinnandet.

Utan tydliga ledtrådar tvingas Manon använda sin skicklighet och intuition för att lösa fallet, och det hon upptäcker får chockerande konsekvenser, både för Ediths familj och för Manon själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Saknad, förmodad död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ny favorit
    Henrik, 8 januari 2019

    Denna bok var en ren njutning att läsa. Man blir intresserad av personerna som har så många dimensioner och berättelsen är oavbrutet spännande. Det finns en underbar humor, varm och lite bitsk samtidigt, som fick mig att småle genom boken och gapskratta några gånger. Jag har hittat en ny favoritförfattare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susie Steiner