Sagor för barn som vågar vara annorlunda (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2019-04-04
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Emeli André
Originaltitel
True Tales of Boys and Girls Who Stood Up and Stood Out
Illustratör/Fotograf
Quinton Wintor
Dimensioner
255 x 200 x 25 mm
Vikt
830 g
SAB
uLs,uOhj
ISBN
9789177797760

Sagor för barn som vågar vara annorlunda

(2 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2019-04-04
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Låt pojkar vara pojkar och flickor vara flickor. Vad betyder egentligen det? Tänk om man är flicka och gillar MMA? Eller pojke och gillar balett? Och tänk om du alltid drömt om att bli forskare men aldrig sett en forskare som liknar dig själv, som du kan ha som förebild?
Sagor för barn som vågar vara annorlunda är uppföljaren till succén Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda. Det är en bok för alla barn som inte känner igen sig i de traditionella könsstereotyperna och som behöver uppmuntran att våga strunta i grupptryck och samhälleliga normer och i stället vara sig själva fullt ut. Här finns fantastiska historier om 100 modiga förebilder kvinnor och män, kända och mindre kända som varit inspirerande banbrytare och kreativa genier inom olika områden, som trott på sig själva och förverkligat sina drömmar.
Med fantastiska illustrationer och fängslande, spännande texter är Sagor för barn som vågar vara annorlunda en inspirationskälla för alla, en bok som ingjuter mod att våga gå mot strömmen och göra det man drömmer om.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sagor för barn som vågar vara annorlunda
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »