Här kommer natten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2018-04-18
Förlag
Modernista
Illustratör/Fotograf
Lars Sundh
SAB
Hc
ISBN
9789177812401
Här kommer natten (inbunden)

Här kommer natten

Inbunden, Svenska, 2018-04-18
179
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 15.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Milla har på ovanliga vägar kommit över en stor våning på en av Södermalms bästa adresser. Bakom sig har hon ett kraschat förhållande och framför sig en karriär som läkare på sjukhusets hematologimottagning. När vintermörkret sänker sig börjar hon ifrågasätta meningen med allt. Samma sak drabbar tvillingsystern Laura som arbetar som servitris på konceptkrogen Hunger & Törst. Har det någonting med deras 26-årsdag att göra? Med att deras hemlighetsfulla mamma vägrar att prata om det förflutna? Eller med den noga plomberade kista som är på väg norrut från Paris?
Här kommer natten är ett skräckromantiskt äventyr från ett Stockholm i frostnupen kråsblus, en samtidshistoria som trotsar tiden, om möjlighet och verklighet, om girighet, kärlek, längtan och svek. En roman för alla vuxna i slukaråldern.

CHARLOTTE AQUILONIUS är född i Stockholm, uppvuxen i Sigtuna och numera bosatt på Södermalm. Hon har arbetat i förlagsbranschen i många år och är sedan 2007 förläggare på Albert Bonniers Förlag. Här kommer natten är hennes debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Här kommer natten
  2. +
  3. Bränn alla broar

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Siri Helle (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Här kommer natten