Jordoffer (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2021-09-28
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
217 x 143 x 28 mm
Vikt
529 g
SAB
Hc
ISBN
9789177892762
Jordoffer (inbunden)

Jordoffer

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2021-09-28
219
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mörkt och fantasi eggande om svek och förföljelse

Med familjens sommarstugenyckel i ena handen och en väska i den andra flyr Kate storstaden och sitt liv i de mer glamourösa kretsarna. I den värmländska skogen hoppas hon bli fri från den före detta pojkvännens hårdhänta kontroll och sin egen paralyserande rädsla. Medan blåmärkena sakta bleknar försöker hon få grepp om den nya tillvaron.

Men lugnet hon trodde sig ha funnit i den nya bostaden ställs på ända när två kroppar upptäcks nedgrävda på tomten. De håller fortfarande om varandra, som ett älskande par även efter döden. Intill dem ligger en medaljong och det vackra smycket väcker Kates nyfikenhet. I hopp om att få ytterligare ledtrådar till vilka de döda är undersöker hon tomtens alla byggnader - även uthuset som stått igenbommat under alla år. Där kliver hon in i vad som verkar vara en bostad från en svunnen tid, där porslinet fortfarande står kvar på bordet. Och i bokhyllan finner hon en dagbok daterad 1947 som leder henne tillbaka till ett smärtsamt öde. Kate inser att mycket står på spel - då liksom nu.

Jordoffer är en spänningsroman om svek, hemligheter och förföljelse i två parallella historier. Det är också en skildring av hur kontroll och makt ställs mot frihet och kärlek. Helén Wigh tar läsaren med in i en mörk och fantasieggande historia, som för oss till författarens egen hembygd i Värmland precis som i hennes hyllade debutroman Järnmärkt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jordoffer
  2. +
  3. Tukta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tukta av Helén Wigh (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jordoffer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 februari 2022

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Boken Jordoffer är den första boken som jag har läst av författaren Helén Wigh. Som jag har förstått det så har hon gett ut en bok tidigare, och den heter Järnmärkt. Jag tyckte om Jordoffer, som var intressant och spännande. Gillade att det var två parallella handlingar, en som utspelar sig 1947 och en 2018. Kan rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helén Wigh