Scener ur hjärtat (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-12-12
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
235 x 225 x 15 mm
Vikt
182 g
SAB
Ijz Ernman, Malena
ISBN
9789177951339
Scener ur hjärtat (pocket)

Scener ur hjärtat

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2018-12-12
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Den här historien har Svante och jag skrivit tillsammans med våra döttrar, Gretaoch Beata, och den handlar om den kris som drabbade vår familj. Men det ärframförallt en berättelse om krisen som omger och påverkar oss alla. Den som vimänniskor har skapat genom vårt sätt att leva: bortom hållbarhet, avskilda frånden natur som vi alla tillhör. Somliga kallar det överkonsumtion, andraklimatkris. De allra flesta verkar tro att den här krisen pågår någonstanslångt härifrån och att den inte kommer att drabba oss på väldigt länge än. Mendet stämmer inte. För den är redan här och den pågår runtomkring oss helatiden, på många olika sätt. Några dagar innan Scener ur hjärtat gavs ut för första gången i augusti 2018 så satte sig Greta utanför Sveriges riksdag och inledde sin skolstrejk förklimatet - en strejk som pågår än idag, både på Mynttorget i Gamla stan och påmånga platser runtom i världen. Sedan dess har många saker förändrats. Både förhenne och för oss som familj. Den här berättelsen handlar om vägen fram tillGretas skolstrejk. Vägen fram till den 20 augusti 2018." Malena Ernman, november 2018
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Scener ur hjärtat
  2. +
  3. Aldrig ensam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aldrig ensam av Charlie Eriksson, Ullakarin Nyberg, Peder Björling (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Scener ur hjärtat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Civilisationskritik i toppklass!
    Bertil Å, 9 januari 2019

    Scener ur hjärtat är en synnerligen angelägen bok, skriven med varmt engagerat hjärta och skarp civilisationskritik, i denna tid som nu börjat ticka ner, inom ett decenniums tidrymd innan vår civilisation, om vi inte gör något åt klimathotet, tippar över kanten. Läs och ge till en vän efteråt. Tål verkligen att diskuteras och vändas och vridas på. Pocket som kostar som en utelunch.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Scener ur hjärtat