Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjen Deverill (del 1)
Antal sidor
563
Utgivningsdatum
2021-11-09
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Carina Jansson
Dimensioner
234 x 162 x 45 mm
Vikt
926 g
SAB
Hce
ISBN
9789177954330
Sånger om kärlek och krig (inbunden)

Sånger om kärlek och krig

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-11-09
219
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Välkommen till slottet Deverill och den storslagna berättelsen om en familjs öde. Bland de gröna irländska kullarna ligger slottet Deverill insprängt, hem för tre väldigt olika unga kvinnor. De är alla födda år 1900, Kitty Deverill med det flammande håret, hennes bästa vän och kokerskans dotter Birdie Doyle och så Kittys engelska kusin, den uppseendeväckande Celia Deverill. När Irland kämpar för oberoende och kriget bryter ut, kommer deras liv förändras för alltid. Kitty slits mellan lojaliteten mot sin familj och kärleken till Irland och rebellen Jack O Leary Svek kommer att slita isär de unga kvinnornas vänskap och slutligen föra dem till olika delar av världen. Men ett speciellt band kommer för alltid att förena dem deras eviga längtan efter slottet Deverill och minnena som finns bevarade där.

Serien om familjen Deverill är en oemotståndlig episk berättelse om hemligheter, familjeband och vänskap. Perfekt för alla som tycker om Jojo Moyes och Rosamund Pilcher.

Santa Montefiore är född 1970 och växte upp i Hampshire, England. Hon har skrivit över tjugo böcker som översatts till tjugosex språk och sålts i över sex miljoner exemplar. Hon bor i London med sin make författaren Simon Sebag Montefiore och deras två barn.

"Ingen skriver historisk romantik som Santa Montefiore" Jojo Moyes
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sånger om kärlek och krig
 2. +
 3. Slottet Deverills döttrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slottet Deverills döttrar av Santa Montefiore (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sånger om kärlek och krig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Älskar den
  Jenny, 14 november 2023

  Boken inleds med en av de mest lockande prologer jag läst. Så mystisk och kittlande. Ganska tidigt under läsningens gång kommer en varm känsla över mig om att jag kanske läser årets bästa bok, så spännande!

  Vi befinner oss mestadels i Irland och får följa familjen Deverill och människor i deras närhet såsom tjänstefolk och vänner under spannet av flera år. Allra mest upplever jag att vi får följa Kitty Deverill och det är en karaktär jag tycker mycket om. Hon blir orättvist behandlad... Läs hela recensionen

 2. Välskriven berättelse om kärlek, familj och krig

  Sånger om kärlek och krig är en välskriven berättelse om hemligheter, krig, kärlek och vänskap. Det är en tegelsten som är läsvärd in i minsta detalj, för varje kapitel och varje sida innehåller genomtänkta moment och berörande scener.

  Handlingen är skriven i ett långsamt tempo, men den blir samtidigt aldrig enformig eller långtråkig. Jag satt under hela bokens gång försjunken i familjen Deverills berättelse, och förälskade mig i både karaktärer och miljöer. Santa Montefiore har verk... Läs hela recensionen

 3. Fantastisk historisk roman
  veronicas_bok_bak_liv, 5 januari 2022

  Bland de gröna kullarna på Irland ligger slottet Deverill, ett hem för tre väldigt olika unga kvinnor. De är alla födda år 1900, Kitty Deverill, hennes bästa vän kokerskans dotter Birdie och Kittys engelska kusin Celia. När kriget bryter ut förändras deras liv och till slut hamnar de tre unga kvinnorna i olika delar av världen. De kommer alltid ha ett speciellt band; deras längtan till slottet Deverill och de minnen som finns bevarade där.

  Jag är väldigt svag för historiska romaner ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Santa Montefiore