Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Väninnor (del 3)
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2022-01-17
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Emma Majberger
Medarbetare
Thunfors, Eric (form)
Dimensioner
210 x 139 x 26 mm
Vikt
419 g
SAB
Hce
ISBN
9789177956211
Löften i vintertid (häftad)

Löften i vintertid

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-01-17
179
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Evangeline Jenner, blygast av de fyra väninnorna, kontrolleras skoningslöst av sina släktingar som har siktet inställt på den förmögenhet hon en dag kommer att ärva. De har till och med utsett en lämplig make, hennes egen kusin Eustace. Men Evie har en plan för att undkomma familjens förtryck: En uppgörelse med Londonsocietetens mest skandalomsusade man. Viscount Sebastian St Vincent kan inte tro sina ögon när den hopplöst försagda Evie en kväll stiger över hans tröskel och erbjuder honom sin hand i ett förnuftsäktenskap som kan gynna dem båda. Men erbjudandet kommer med ett förbehåll. Evie vill inte bli ännu en av Sebastians många erövringar och efter bröllopsnatten ska de inte dela säng mer. Kan St Vincents beprövade förförelsekonst övertyga Evie att ompröva sitt villkor eller kan han i stället för första gången öppna sitt hjärta för äkta kärlek?

Lisa Kleypas är en av världens mest kända romanceförfattare, hennes böcker har översatts till tjugoåtta språk och sålts i miljontals exemplar.

Löften i vintertid är den tredje boken i Väninne-serien.

"Kleypas kan få dig att skratta och gråta på samma sida." Julia Quinn

Allt man kan önska sig av en roman i den här genren: intriger, spänning, kärlek, vackra människor och boken är skriven med ett rikt, lättläst språk. Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Löften i vintertid
 2. +
 3. En skandal om våren

De som köpt den här boken har ofta också köpt En skandal om våren av Lisa Kleypas (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Löften i vintertid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven och lättläst!
  Boktanten, 25 mars 2022

  I den tredje delen om de fyra väninnorna får vi följa den blyga Evangeline. Hennes mamma är död och hon har växt upp hos sina släktningar. I ett led att komma åt förmögenheten hon kommer att ärva efter sin sjuke far har de bestämt att hon ska gifta sig med sin kusin Eustace. Men det har Evie ingen som helst lust med så hon tar saken i egna händer och kommer med ett förslag till Londonsocietetens mest skandalomsusade man, Viscount Sebastian St Sebastian, som han har svårt att motstå.
  Läs hela recensionen

 2. Historisk romance
  veronicas_bok_bak_liv, 1 februari 2022

  Evangline kontrolleras skoningslöst av sina släktingar och dom har siktet inställt på den förmögenhet hon en dag ska ärva. De har till och med utsett en make till henne, hennes kusin Eustace, men Evangline har en annan plan för att undkomma familjens förtryck. Hon erbjuder giftermål till en av Londons mest skandalomsusade män¿.

  Det här är del 3 i Vännine-serien och jag har läst de två tidigare och gillat dom mycket. I dessa böcker åker jag tillbaks i tiden till 1840-tal och återupple... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lisa Kleypas