Ett år av liv i trädgården (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-03-30
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Kimbell, Katy (form) / Prieditis, Linda (foto)
SAB
Qe
ISBN
9789177959212
Ett år av liv i trädgården (inbunden)

Ett år av liv i trädgården

Inbunden Svenska, 2023-03-30
239
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 13.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
»En både finstämd och humoristisk vänskaps- och visdomsbok med ett förtroligt tilltal, som frispråkigt blandar högt och lågt om livet och lär oss ta vara på det vi har. Boken är mycket snyggt formgiven med glada illustrationer och vackra foton. Betyg 5/5: Briljant.« Bibliotekstjänst

En blommande vänskap mellan Jenny Strömstedt & Victoria Skoglund. Duon bakom den älskade podden Röda vita rosen bjuder på tankar om livet och mängder av trädgårdstips i sin rikt illustrerade bok.

Ett år av liv i trädgården är ingen vanlig trädgårdsbok. Visst finns här oumbärliga tips för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter en prunkande rabatt eller dem som vill utöka sitt artilleri i kampen mot mördarsniglar och andra vedermödor i trädgården. Men den här boken handlar lika mycket om konsten att lyckas vara ledig på semestern (trots trädgård), om sorg, minnen och vägar framåt.

Boken tar avstamp i januari då den avklädda vinterträdgården formar sig efter väder och vind, och följer sedan året i trädgården allt eftersom den byter skepnad. För varje månad presenterar författarna sina bästa trädgårdstips och förslag på projekt att ta sig an vid olika tidpunkter.

Därtill rymmer boken ett trettiotal växtporträtt som låter läsaren bekanta sig med omistliga växter i trädgården och hur man bäst lyckas med dem. Sist men inte minst hittar du författarnas bästa recept på allt ifrån Victorias värmande rotsellerisoppa till Jennys parad-äppelkaka med mandel- och dinkelmjöl.

Formgivning: Katy Kimbell
Foto: Linda Prieditis
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett år av liv i trädgården
  2. +
  3. En annan slags trädgård : månadsflor, slow flowers och skönheten i  varje årstid

De som köpt den här boken har ofta också köpt En annan slags trädgård : månadsflor, slow flow... av Emily Bratt (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna