Börsen för alla (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-03-28
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form)
SAB
Qci
ISBN
9789177959830
Börsen för alla (inbunden)

Börsen för alla

Inbunden Svenska, 2023-03-28
228
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Vill du få en bättre ekonomi och börja investera på börsen, men vet inte hur man kommer i gång? Eller har du redan aktier och fonder, men vill utvecklas och bli en bättre, mer aktiv investerare?

BÖRSEN FÖR ALLAär boken för dig som vill hitta guldkornen på börsmarknaden och förverkliga dina spardrömmar. Du får kunskapen, råden och verktygen som hjälper dig att göra lönsamma investeringar på börsen. Och det fina är att det inte alls är så svårt som många tror. Alla kan lyckas, du kan lyckas. Om du har drivkraften, tålamodet och hängivenheten.

Vägen till den första miljonen börjar här!

MOHAMMED SALIH är en av Sveriges mest populära börsprofiler som varje vecka inspirerar tusentals människor att investera rätt på börsen via sociala medier, föreläsningar och podcasts. Han har en bakgrund på Unga Aktiesparare och Aktiespararna och är idag sparekonom på Fundler.

ANDRÉ NETZÉN ÖRN har genom sitt engagemang inom både Unga Aktiesparare och Aktiespararna under flera år arbetat för att sprida kunskap om börsen och hur vi kan göra medvetna investeringsval. Efter ett antal år som aktieanalytiker arbetar han idag som fondförvaltare på Cicero Fonder.
Visa hela texten