Ljuset under ytan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-11-12
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789177990765
Ljuset under ytan (inbunden)

Ljuset under ytan

Inbunden Svenska, 2019-11-12
179
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 46.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Skuggorna har förföljt Hanna Mårlind i över tjugo år. Ända sedan den där stormiga eftermiddagen ute i skärgården, den som splittrade hennes familj och brände fast bilder i hennes huvud som hon varken lyckas återkalla eller lägga bakom sig.

Minnena har förföljt Hanna till världstoppen i simhopp och sedan utför igen när karriären dalade. Att bli mamma till Olivia har inte förändrat någonting, och den enda utvägen tycks leda rakt in i det mörker hon så länge försökt fly ifrån.

John Haeger lämnade Norrland för tjänsten som polis i huvudstaden. Och för kärleken. Ingenting blev som han tänkt sig, men när larmet går ut över polisradion den här natten ska allt förändras.

Snart är John indragen i ett fall som trotsar allt förstånd. Vanliga, ostraffade människor förföljer en före detta elitidrottare. Det finns inga synbara kopplingar, inga motiv. Ändå tycks de göra vad som helst för att ta livet av henne.

Stefan Stridh har arbetat som tv-producent i närmare tjugo år, huvudsakligen med underhållning och kriminaldokumentärer. Ljuset under ytan är hans debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ljuset under ytan
  2. +
  3. Ett hem att dö för

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett hem att dö för av Lina Arvidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ljuset under ytan