En oväntad resa (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
417
Utgivningsdatum
2021-06-30
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Emö Malmberg
Originaltitel
The Women Who Ran Away
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
191 x 131 x 28 mm
Vikt
454 g
SAB
Hce
ISBN
9789177993292

En oväntad resa

(8 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-06-30
189
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Deira skulle aldrig stjäla en bil. Eller köra ensam till Frankrike utan att veta vad som möter henne där. Men å andra sidan hade hon heller inte planerat att bli singel igen. Hon inser att det är dags att bryta varenda regel hon någonsin levt efter.

Grace har blivit utsänd på en resa av sin nu bortgångne make. En resa hon egentligen inte har någon lust att göra, men hon följer hans instruktioner som hon alltid gjort. Kanske kan den hjälpa henne att förlåta och äntligen släppa taget om honom.

De två kvinnornas vägar korsas och de upptäcker att det är lätt att dela sina hemligheter med någon man inte känner. Speciellt längs den solvarma kusten i Frankrike och Spanien. Men de inser snart att det inte går att komma undan sanningen, vare sig man flyr från den eller kör rakt mot den.

SHEILA O FLANAGAN är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas av läsare världen över. LB Förlag har tidigare gett ut tre romaner av Sheila.

"En oväntad resa är en underhållande och välskriven bok med intressanta litterära och geografiska referenser." Anette Nilsson, BTJ

"En dramatisk och relationsfylld roman med en nerv genom hela boken." Inte utan min bok

"Riktigt härlig sommarläsning! Så fint och inlevelsefullt skrivet. Det här är verkligen att resa i tanken." Camilla_pocketlover

"Lättläst och underhållande med härliga karaktärer. Kul med alla resmål som får en själv att vilja göra deras roadtrip." Mias bok

En bok som gav mig en varm känsla och en lässtund jag njöt av, sidorna vändes i en snabb fart för jag ville ha mer. En pralin till bok som jag med glädje rekommenderar alla feelgood entusiaster. Sandras_bokinspo
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En oväntad resa
 2. +
 3. En oväntad resa

De som köpt den här boken har ofta också köpt En oväntad resa av Sheila O""Flanagan (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En oväntad resa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag älskade den
  @bettan_bokprataren (Örebro), 4 april 2022

  En helt magisk, underbar, fantastisk och dramatisk relationsfylld roman. Skriven på ett mjukt och behagligt sätt som passar för det ämnet som är bokens grund. Ett ämne som verkligen berörde mig och som många gånger fick mig att reflektera över hur livet kan vända. En bok om att väga lita på sig själv och lämna sin trygga vrå för att utmana sig själv.

  Det är en lättläst och underhållande berättelse med underbara karaktärer. Härliga och fint skildrade miljöer som man bara vill besöka. ... Läs hela recensionen

 2. En härlig och underhållande roadtrip!

  Hmm, det här är en bok där det tog ca 100 sidor innan jag var intresserad av att ha ett förhållande. Men se uppstod ljuv musik och jag fick den där goa känslan i kroppen.

  I "En oväntad resa" får vi följa de två kvinnorna Deira, som precis har blivit dumpad, och Grace som är nybliven änka. Deras vägar korsas av en tillfällighet och det blir starten på en skattjakt genom Frankrike och Spanien.

  Det råder oftast en hjärtlig stämning mellan kvinnorna och jag känner hur de sakta m... Läs hela recensionen

 3. Underhållande feelgood
  veronicas_bok_bak_liv, 23 oktober 2021

  Deira har precis blivit singel och de hade en inplanerad resa till Frankrike¿. Deira stjäl exets bil och reser ensam, något hon aldrig trott om sig själv.
  Grace har nyligen blivit änka och har blivit utsänd på en resa av sin avlidne make för att följa upp ledtrådar som han gjort till henne.
  De båda kvinnornas vägar korsas på ett oväntat sätt och de finner varandra och delar hemligheter och inser att de varken kan fly eller åka från sanningen¿.

  Jag har faktiskt aldrig läst n... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner