Bara ha roligt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2019-02-05
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Medarbetare
Benk, Lisa (form)
Dimensioner
108 x 178 x 15 mm
Vikt
140 g
SAB
Hc
ISBN
9789178090396
Bara ha roligt (pocket)

Bara ha roligt

(2 röster)
Pocket Svenska, 2019-02-05
55
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Debutroman om den moderna kärlekens spelregler

Lydia träffar Johannes genom en kompis. Han är arkitekt och en medveten man med tydliga idéer om hur han vill ha en relation. Lydia är en ung, självständig kvinna som är hungrig på upplevelser, sex och frihet. Samtidigt drömmer hon om att fullständigt absorberas i ett kärleksförhållande. De båda är två dejtingkompetenta personer som har lärt sig spelets regler. De vet hur de ska sälja sig själva, tolka varandras sms och vad de kan kräva av en relation. Ändå misslyckas de med sitt förhållande eftersom de är oförmögna att sänka garden, vara sårbara och mötas på riktigt.

En modern, intensiv och rå relationsroman om hur svårt det är att veta när kärleken är på riktigt och när man bara har lite roligt.

MARIA MAUNSBACH (1990) bor i Malmö och har studerat på skrivarlinjen på Fridhems Folkhögskola. Hon har varit programledare för radioprogrammet Ligga med P3 och är känd för sitt populära instagramkonto där hon skriver anekdoter om karaktären Den unge Strindberg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Maunsbach

  • Hit, men inte längre

    Maria Maunsbach

  • Hit men inte längre

    Maria Maunsbach

    Margit är en djupt uttråkad trettioettåring som inte trivs med det liv hon lever. Det är som att den trygge pojkvännen Andreas och hennes gedigna socionomutbildning plötsligt inte räcker. Hon längtar efter något annat, men vet inte riktigt vad. Sö...