Isabell, min bästa vän (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2019-08-30
Förlag
Lilla Piratförlaget
Illustratör/Fotograf
Karin Åström Bengtsson
Dimensioner
246 x 177 x 11 mm
Vikt
382 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178131013
Isabell, min bästa vän (inbunden)

Isabell, min bästa vän

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-08-30
111
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Med varlig hand skriver Lin Hallberg inkännande och utan pekpinnar en varm berättelse om mobbing och vänskap. Generösa färgteckningar signerade av illustratören och konstnären Karin Åström Bengtsson ackompanjerar förtjänstfullt texten. Isabell, min bästa vän är en underbar bok och passar som läsa-självbok för barn som kommit en bit på väg i sin läskarriär, men kanske i än högre grad som högläsningsbok då det innehållsmässigt finns så mycket att samtala om. -- Elisabeth Frank, BTJ

Isabell bor i hagen bredvid Nisses hus. Där finns en gran att krypa in under och mjuk mossa att vila på. Nisse har precis börjar skolan och de andra killarna retas. De säger att Nisse har tjejstövlar, och att man inte kan vara kompis med en häst. Men Isabell som också blivit mobbad är bra på att lyssna och hon tycker att Nisse ska lära sig rida. Vilken tur att storasyster Linda kan visa hur man gör -- och att Isabell alltid finns där för Nisse.

Lin Hallberg är en av våra mest älskade författare, bland annat för böckerna om Sigge. Karin Åström Bengtsson är konstnär och har tidigare illustrerat den lättlästa bokserien Tiger Anderssons djurskola. Med Isabell, min bästa vän har de tillsammans skapat en hjärtknipande bok om mobbing och vänskap!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Isabell, min bästa vän
  2. +
  3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 270 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Isabell, min bästa vän. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktigt budskap
    Kaffeläsaren, 13 september 2019

    Isabell min bästa vän är en hjärtskärande bok om Nisse. Nisse är mobbad i skolan för han bär tjejstövlar och för han gillar hästar. Lektionerna är bra men när det är rast är Nisse ensam och utanför. Efter skolan gråter Nisse ut hos Isabell. Isabell är en stor och mycket klok häst som stöttar Nisse i allt och alltid finns där. Genom boken får vi följa deras fina vänskap och hur Nisse med hjälp av Isabell lyckas vända utanförskapet i skolan. Det är med en stor klump i halsen som vi läser om Nis... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna