Klara livet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2020-02-14
Förlag
Förlaget Knappen
Dimensioner
194 x 134 x 18 mm
Vikt
422 g
SAB
uHc
ISBN
9789178195404
Klara livet (häftad)

Klara livet

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2020-02-14
181
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ senast imorgon kl 17:30 för leverans innan jul!
Dagarna går kors och tvärs, tiden har slutat fungera. Ingenting är längre kronologiskt. Jag fastnar i igår och längtar till imorgon. Jag hör ditt namn varje dag. Det är alltid någon som suger på bokstäverna som blir ditt namn i en utandning. Då blir min luftstrupe en knuten trädgårdsslang. Ögonen tränger ur sina hålor, orden hakar i varandra, jag stammar värre nu.

Lune går sista året på gymnasiet och kämpar för att hålla ihop sig själv mellan uppgifter och prov; den ständiga ångesten, sorgen efter pappa. Men så möter hon Klara. Vackra Klara som är två år yngre och bloggare. Lunes känslor för henne blåser upp som en orkan, och plötsligt cirkulerar hela hennes tillvaro runt Klara. Allt hon vill är att vara henne nära ...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klara livet
 2. +
 3. Humlan Hanssons hemligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Humlan Hanssons hemligheter av Kristina Sigunsdotter (inbunden).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Klara livet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fint och starkt kärleksberättelse
  Brijdeep Kaur, 15 maj 2020

  Klara Livet är en fint och stark berättelse som kan ha en igenkänningsfaktor för många ungdomar som går på gymnasiet eller har minnen från sina år i gymnasiet. Att älska någon så mycket att den person blir ens hela livet, att det finns bara ett namn som minns och inget annat spelar roll har vi flesta varit med. Även att förlora denna äkta kärlek har vi många varit med; jag också. .
  --
  Detta känsla, att bli kär i någon på ett så starkt sätt, att förlora detta kärlek och att se detta pe... Läs hela recensionen

 2. Så vacker och så smärtsam!
  Boktanten, 12 maj 2020

  Det här med den första, stora kärleken är väldigt jobbigt. Man andas, tänker, känner och lever för den andra personen. Allt kretsar kring den och man vill vara nära varje sekund. Lika lycklig som man är när kärleken är besvarad, lika olycklig blir man när den tar slut. Alla de känslorna har Nike Krantz lyckats fånga och förmedla till mig som läsare. Det knns som om det är mina känslor, som om det är jag som längtar, saknar, älskar och hatar.

  När jag började läsa var jag först lite tv... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner