Himmelskriket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (249.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Malin Fors (del 12)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2018-10-17
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270026

Himmelskriket Ljudbok

(48 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-10-17

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Himmelskriket är den tolfte boken i Mons Kallentofts hyllade serie om kriminalinspektör Malin Fors, och den tredje i sviten som är inspirerad av de fem sinnena.

En dallrande het augustidag hittas en liten pojke död i en bil. När Malin Fors kommer till platsen sitter hans mamma i skuggan under ett träd med sonen tätt intill sig i famnen. Hennes förtvivlade skrik har övergått i ett klagande läte.

Polisutredningen avslutas snabbt. Av allt att döma har mamman glömt den sovande pojken i bilen. Hon har nyligen varit utbränd och kan varken lita på sina sinnen eller minnen

Veckorna som följer utsätts hon för hat och hot på nätet och av Linköpings invånare. Ska man kunna orsaka ett barns död utan att straffas för det? Malin vet att det inte finns några enkla svar, att gränsen mellan rätt och fel kan vara hårfin. Och hur ska man döma den som redan fått värsta tänkbara straff? Så sker ett mord som tvingar henne och hennes kolleger att återvända till fallet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Himmelskriket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Uppläsaren avgjorde markant
    Pekingmannen 62 (Norrköpinng), 23 oktober 2018

    Köper endast ljudböcker med äldre manliga uppläsare över 50år. Denna boks uppläsare är en kvinna. Det gör att jag inte köper ljudboken. Krim-boks-uppläsaren avgör markant. Tyvärr Kallentoft. Allt skrivet av Kallentoft, med manlig äldre uppläsare ger jag 4-5 stjärnor till.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft