Döden klär i domino (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hannah Lönn (del 2)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2019-06-07
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178272686

Döden klär i domino Ljudbok

(9 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-07

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Hannah Lönn blir kontaktad av modedirektör Leijon på Svenska Kompaniet i Stockholm tror hon först att karriären som klädskapare äntligen ska få sig en skjuts. Desto större besvikelse när hon får reda på att uppdraget består i att sy trettio svarta dominoslängkappor som rekvisita till en modevisning, som ska anordnas till Christian Diors ära.

Det ska snart visa sig att arbetet blir mer intressant än det först verkar. Dagen före modevisningen får tidningen Kvällsbladet ta emot ett hotbrev som tycks riktat mot modehuset och dess direktör - "Döden klär i domino".

Serien om Hannah Lönn utspelas i slutet av femtiotalet och inleddes med "En sax i hjärtat" (2017).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden klär i domino. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Deckare
  Bridget, 18 augusti 2020

  En spännande deckare i 50-talsmiljö!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie Bengts

 • En sax i hjärtat

  Marie Bengts

  Året är 1957. Sömmerskan Hannah Lönn har rest till Eneby i Småland för att ta hand om sin faster Lilly som stukat foten, men sommaridyllen skakas snart av ett mord. En av medlemmarna i byns syjunta hittas mördad med en sax i bröstet. En charmig pu...

 • Inferno i snö

  Marie Bengts

  Några dagar före jul 1957 är Hannah Lönn och hennes faster Lilly på väg till det öländska pensionat där de ska fira jul. På vägen överraskas de av snöfåken och tvingas söka skydd på en närbelägen gård, där de får stanna tills stormen är över. Det ...