Små pikanta dråp (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (50.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2019-11-11
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Helena Hansson
ISBN
9789178273744
Små pikanta dråp (ljudbok)

Små pikanta dråp Ljudbok

(22 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-11-11

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En fristående berättelse av författaren till den populära Avdelning Q-serien. I Små pikanta dråp gör oss Jussi Adler-Olsen bekanta med en ytterst pikant yrkesmördare. "Du har blivit tråkig, Lars, jag orkar inte med dig längre", hade hans genomsnittstrista fru sagt innan hon lämnade honom med den obehagliga insikten om att hans äktenskap tydligen hade utvecklat sig på något sätt som hade gått honom förbi. Tråkig var ordet, och det gjorde ont. Lars Hvilling Hansen börjar fundera på hämndaktioner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Små pikanta dråp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En perfekt bok!
  Kim M. Kimselius, 14 december 2019

  En perfekt bok i väntan på jultomten!

  Små pikanta dråp av Jussi Adler Olsen

  Små pikanta dråp av Jussi Adler Olsen är en härlig berättelse. Allting börjar med att Lars fru tycker att han har blivit tråkig och lämnar honom. Att just få höra att han är tråkig gör ont och han funderar ut ett sätt att göra något åt det. Han bestämmer sig för att bli yrkesmördare.

  Det här är en berättelse som får mig att dra på munnen många gånger. Att bara så där bli yrkesmördare är inte... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jussi Adler-Olsen