Karsten Torebjer - Testamentets förbannelse (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (160.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Patrik Larsson, Karsten Torebjer
Utgivningsdatum
2018-11-30
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178292974
Karsten Torebjer - Testamentets förbannelse (ljudbok)

Karsten Torebjer - Testamentets förbannelse Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-30

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En isolerad skärgårdsö, en seans, en förbannelse.

Vad kan gå fel? Allt.

Karsten Torebjer, psychic medium, står inför rätta. Den här gången handlar det inte om skattebedrägerier eller skadestånd från alla tanter han har lurat genom åren. Nej, den här gången är det allvar. Karsten riskerar att bli av med sin enda vita inkomst på 7500 kronor. Men, i allra sista sekund får han ett uppdrag som skulle kunna lösa allt.

Karsten Torebjer - Testamentets förbannelse är en galen och rolig berättelse fylld med gammeldansk, låtsasdanska och en skräckinjagande tupé. Förhoppningsvis får den dig att skrika, av skratt.

För första gången någonsin finns nu en bok om en av Sveriges mest älskade karaktärer, Karsten Torebjer. Karsten Torebjer har över hundratusen följare på sociala medier, mycket populära videoklipp, egen serie på SVT Play, låtar med miljoner streams samt två helt utsålda Sverige-turnéer bakom sig.

Karsten Torebjer är, i alla fall enligt honom själv, ett äkta medium som kan kontakta de döda, se in i framtiden och hitta försvunna föremål. Ja han kan göra allt, så länge du betalar fakturan. Missa inte Karsten Torebjer - Testamentets förbannelse. En döds-rolig berättelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Karsten Torebjer - Testamentets förbannelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tja....
  Stålis, 8 april 2020

  Om man gillar Karsten så är den säkert ok men inte min smak

 2. 6 timmars skratt för lite pengar!
  Marcus, 10 januari 2019

  Gillar du Karsten Torebjer så garanterar jag att denna ljudboken är värd varenda krona.

  Fantastiskt rolig ljudbok rakt igenom!

  Rekommenderas

 3. Helt suverän bok
  Agneta Persson, 29 december 2018

  Skrattade så jag grät , Karsten är ju helt outstanding. Alla Ni som gillar vårt " danska" medium, köp boken och bered Er på att skrattmusklerna får sig en omgång.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Patrik Larsson

 • Tvillingsjälar

  Patrik Larsson

  Tvillingsjälar är en mörk fornnordisk fantasy som handlar om två tvillingbröder som varit separerade från födseln. De har inte bara haft två helt olika uppväxter, utan även deras identiteter är motsatser. Vidar är en tronföljare som hela livet lev...