Den som ger sig in i leken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (232.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fruängsdeckarna (del 1)
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2019-03-06
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789178293148

Den som ger sig in i leken Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-06

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Blir man någonsin för gammal för äventyr? Gunvor Ström är redan i mitten på 60-års åldern när hennes karriär plötsligt tar en drastisk vändning. Från en framgångsrik karriär som kirurg, som får ett abrupt slut på grund av darrande händer, kastar hon sin in i en helt ny värld full av utmaningar.

Privatdetektiv. Vem hade kunnat tro det? Men det visar sig att det passar både hennes nyfikenhet, skarpa analysförmåga och mod.

Gunvor får ett fall som sägs vara enkelt. En otrohetsaffär. Men när mannen blir brutalt misshandlad och frun drar tillbaka uppdraget vänds allt upp och ner.

Två ungdomar från förorten och en åldrande kvinna gör vad de kan för att smälta in på Stockholms innekrogar. Men någon ser dem. Någon som håller sig osynlig i bakgrunden men bevakar varje steg de tar. Tillsammans ger de sig ut i Stockholmsnatten för att lösa gåtan och kanske också slippa sina liv för en kort stund.

Det är en berättelse om våld, galenskap, passion och mod. En katt- och råtta-lek på liv och död. När snaran dras åt är det för länge sedan för sent. För den som ger sin in i leken...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den som ger sig in i leken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gunvor my queen!
    -, 13 mars 2019

    Äntligen en gubbfri deckare! Älskar Denna bok. Blir så glad.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Luna Miller