Upprättelsen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Fatima Wallinder (del 3)
Utgivningsdatum
2019-11-04
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
SAB
Hc
ISBN
9789178352548
Upprättelsen (inbunden)

Upprättelsen

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-11-04
199
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 18 december kl. 17:30 för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Fatima Wallinders man Dragan förverkligar sin livsdröm och öppnar en serbisk restaurang i ett gammalt kulturhus i Kungälv. Redan första kvällen utsätts restaurangen för beskjutning. Kort därpå hittar Fatima Wallinder en man mördad vid Bohus fästning i närheten av restaurangen. När ytterligare en person hittas död i en fängelsehåla i den gamla borgruinen misstänker utredarna att det finns en koppling mellan offren. Kan det ha med det gamla kulturhuset att göra? Eller härjar en seriemördare med en helt annan agenda? Fatima Wallinder, som är föräldraledig, börjar göra egna efterforskningar. Steg för steg närmar hon sig en fruktansvärd familjehemlighet.

Upprättelsen är en fristående uppföljare till Den sista vilan (2017) och Fruktans hus (2018). När Den sista vilan utkom 2017 innebar det en efterlängtad nystart och fortsättning på den populära serien om Fatima Wallinder.

MATS AHLSTEDT har en trogen läsekrets och hans böcker har sålts till ett stort antal europeiska länder. Ahlstedt, som har en bakgrund som journalist, skriver böcker som kännetecknas av ett starkt samhällspatos där han tydligt tar parti för samhällets svaga.

"Mats Ahlstedt skriver rappt, effektivt och spännande med stämningsfulla miljöbeskrivningar, lyhörda personskildringar och intressanta intriger. Han har helt enkelt utvecklats till en läsvärd kriminalförfattare av internationell klass."
HENRIC AHLGREN, BTJ, OM UPPRÄTTELSEN

"Med Mats Ahlstedt har vi sannerligen fått en deckarförfattare av internationell klass!"
LARS-ERIK HOLM, DAST MAGAZINE
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upprättelsen
  2. +
  3. Lika i döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lika i döden av Anna Roos (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Upprättelsen