Älvdansen (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Vargön (del 2)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2020-03-02
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
124 x 138 x 4 mm
Vikt
34 g
SAB
Hc
ISBN
9789178352647
Älvdansen (mp3-skiva)

Älvdansen

Mp3-skiva Svenska, 2020-03-02
206
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Frank blir vittne till hur hans elvaåriga styvdotter Elsa blir bortförd av okända kidnappare. Åren går och kidnappningen av Elsa förblir ett olöst fall. Nästan två decennier senare är Frank, som själv blivit misstänkliggjord, psykiskt utsliten och betraktas som en kuf i Vargön. När en ung kvinna anmäls försvunnen blir Frank åter föremål för polisens misstankar. I ett sista desperat försök att ta reda på vad som hänt Elsa och för att rentvå sig kontaktar han Mona Schiller, som börjar gräva i det gamla fallet. I sin utredning upptäcker hon snart att starka krafter sjuder under ytan i det lilla samhället. Sökandet efter sanningen leder henne längs en väg kantad av rädsla, misstro och religiös fanatism.

ÄLVDANSEN är den andra fristående delen i Vargönserien där vi får möta storslagen natur, gåtfulla mysterier och udda karaktärer i trakterna kring det gamla brukssamhället Vargön. I centrum står femtiosexåriga Mona Schiller, en orädd och stark kvinna som löser andras brott men döljer egna mörka hemligheter. Första delen, Brudslöjan, utkom våren 2019.

KAMILLA ORESVÄRD är sedan många år tillbaka bosatt i Göteborg där hon är ansvarig för kommunikationsfrågor i ett internationellt bolag. Kamilla Oresvärd har tidigare skrivit tre lovordade kriminalromaner om Göteborgspolisen Stina Seger, Minnesbäraren (2015), Jägaren (2017) och Råttfångaren (2018).

»Jag kunde ju inte sluta läsa! Så spännande var det. [ ] Kamilla Oresvärd är en av de nya svenska deckarförfattare som jag helst läser.« Bengt Eriksson, Deckarlogg

»Jag sträckläser med andan i halsen.« Mikaelas Boksida

»Jag är golvad. Det är få böcker som fångar en från första sidan och håller nyfikenheten kvar till sista sidan. Men den här boken lyckades.« Bokfrun

»Det här kommer bli en av mina favoritbokserier.« Jennys Bokhylla

»Redan vid debuten tål hon att jämföras med etablerade svenska deckarnamn« Borås Tidning
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Älvdansen
  2. +
  3. Brudslöjan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Brudslöjan av Kamilla Oresvärd (pocket).

Köp båda 2 för 255 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kamilla Oresvärd

Bloggat om Älvdansen