Vid skogens slut (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sofia Winter (del 1)
Antal sidor
382
Utgivningsdatum
2020-05-13
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
217 x 145 x 28 mm
Vikt
551 g
SAB
Hc
ISBN
9789178354153
Vid skogens slut (inbunden)

Vid skogens slut

(6 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-05-13
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sofia ser fram emot sitt nya jobb där hon ingår i en grupp som ska fungera som ett tvärsnitt av polis, socialtjänst och skola, för att bättre fånga upp barn med problem.

Vid fyrtio är Sofia vilse i livet, hennes son ska flytta hemifrån och hennes man verkar ha tankarna på annat håll, något som skapar en klump i magen, hon vet ju vad som hände för några år sedan. Hon förlät, men såret finns kvar. Samtidigt försöker Sofia närma sig sitt förflutna genom att söka sanningen om vad som hände henne i barndomen.

På en av skolorna där hon gör besök finns Alva, en flicka som drar sig undan socialt umgänge och som ofta är borta från skolan utan förklaring. Familjen verkar vara en vanlig familj, om än något isolerad, men fungerar inte i sin kommunikation med skolan.

Alvas problem slår an en ton inom Sofia, det är något hos henne som gör att hon inte kan släppa taget. När en flicka i Alvas närhet försvinner och senare hittas brutalt mördad anar Sofia att Alva kan vara i fara. Ju mer Sofia gräver, desto mer akuta blir hennes farhågor.

Vid skogens slut är en isande spänningsroman om hemligheter, lojalitet och längtan efter frihet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vid skogens slut
 2. +
 3. Mig skall intet fattas

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mig skall intet fattas av E L Dezmin (inbunden).

Köp båda 2 för 400 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vid skogens slut. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra!
  veronicas_bok_bak_liv, 13 oktober 2020

  Wow vilken debut... så ruskigt bra bok. I stora drag handlar boken om Sofia som börjar sitt nya jobb på olika skolor som en kontaktperson i samarbete med skola/polis/socialtjänst för att fånga upp barn som inte mår bra på olika sätt. På en skola upptäcker Sofia väldigt tidigt en flicka - Alva som alltid drar sig undan på alla sätt från det sociala med andra barn. Hennes familj verkar vara helt vanlig men de vill inte samarbeta eller kommunicera med varken skolan eller andra enheter. Sofia vil... Läs hela recensionen

 2. Bra och otäck
  @bettan_bokprataren (Örebro), 19 augusti 2020

  En vass debut, en otäck berättelse, en bladvändare. ja så skulle jag nog sammanfatta den här boken med några få ord.
  Jag vill ju inte spoila för mycket, men så mycket kan jag avslöja att du får följa händelserna ur flera olika perspektiv,. Dels vuxen- men även ur barnperspektivet.

  Boken handlar om utsatta barn, om misshandel och om mord. Men även om hemligheter som först avslöjas i slutet av boken!
  För det mesta känns det trovärdigt men dock finns det några passager som jag ... Läs hela recensionen

 3. Bladvändare!
  Bokhyllaniskuggan, 7 juli 2020

  ❥ Recension

  Boken börjar riktigt jävla otäckt och skänker mig känslan av att jag bara måste fortsätta läsa. Vilken debut, vilket författarpar! Jag vill ha meeer!

  Detta är en vansinnigt spännande berättelse som man får följa ur flera olika perspektiv, både vuxna och barns. Boken är en ruskig historia om utsatta barn, misshandel och mord, hemligheter och vansinne. Karaktärerna är fint tecknade och trovärdiga, likaså dialogerna. Bra språk, driv och tempo. Även omöjlig att ... Läs hela recensionen

 4. Spännande, rörande och smärtsam
  @bokslukarfeministen, 18 juni 2020

  Även fast jag inte läser så mycket spänningsromaner så ville jag ändå läsa denna då författarn är från samma stad som jag, Piteå, och jag blev verkligen inte besviken. Att den utspelar sig i Piteå gör givetvis sitt, men jag gillade den verkligen. Jag satt som fastklistrad vid boken och hade svårt att lägga den ifrån mig. Den är spännande, rörande och smärtsam då vissa delar verkligen gör ont i hjärtat att läsa. Den är definitivt en riktig bladvändare och en fantastisk debut!

Visa alla 4 recensioner