Försvararen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ebba Tapper (del 1)
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2020-09-17
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
232 x 160 x 25 mm
Vikt
604 g
SAB
Hc
ISBN
9789178354870
Försvararen (inbunden)

Försvararen

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-09-17
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
 

"Anna Karolina är den klarast lysande stjärnan på deckarhimlen. Ingen skriver smartare, coolare, mer spännande och med fler oväntade vändningar än hon." - Carin Gerhardsen

Anna Karolina har arbetat som polis i femton år och är känd för sina trovärdiga polisiära beskrivningar. 2014 debuterade hon med Stöld av babian som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Därefter har hon skrivit ytterligare fem böcker och översatts till ett flertal språk. Tillsammans med Mons Kallentoft skrev hon succéböckerna Falco och Albino. Försvararen är första delen i en ny serie om polisen Ebba Tapper som headhuntas till en av Sveriges främsta advokatbyråer.

"En av oss kommer att dö idag"

Det är julafton när Jasmine Moretti yttrar de ödesdigra orden till sin tvillingbror Nicolas. Han viftar bort henne, och tillsammans firar de av julen inne på pubens toalett med ett par linor kokain, och fortsätter festen tills de däckar hemma i Jasmines soffa. Bara en av dem vaknar igen.

Den uppsagda polisen Ebba Tapper väcks av ett envist knackande på dörren och släpar sig ut till hallen. I trapphuset står den beryktade advokaten Angela Köhler som just tagit sig an en medialt uppmärksammad klient. Hon behöver Ebbas hjälp och godtar inte ett nej. Plötsligt är Ebba biträdande jurist i Sveriges just nu hetaste mordutredning.

Brutalt kastas hon in i fallet och tvingas konfrontera både sina tidigare kollegor och orsaken till varför de frös ut henne. Det blir en maktkamp där bägge sidor vill vinna. Men frågan är vem som vill det mest.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Försvararen
 2. +
 3. Vargasommar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vargasommar av Hans Rosenfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Försvararen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Oväntat slut
  Margareta Sandin, 5 oktober 2020

  En annorlunda deckare med ett oväntat slut!
  Kombinationen var ovanlig. Den alkoholiserade kvinnliga polisen och den kvinnliga advokaten med en mörk hemlighet

 2. Den absolut bästa av mina 9 "Corona- böcker
  Ingmarie Lundgren, 5 oktober 2020

  En spännande och helt oförutsägbar deckare. En författare jag aldrig hade hört talas om har vunnit mitt hjärta genom sitt sätt att berätta! Flera olika slut hade jag gissat, men inte detta! LÄS DEN!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina