Försvararen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ebba Tapper (del 1)
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2021-05-14
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789178354894

Försvararen

(27 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-05-14
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"Anna Karolina är den klarast lysande stjärnan på deckarhimlen. Ingen skriver smartare, coolare, mer spännande och med fler oväntade vändningar än hon." - Carin Gerhardsen

Anna Karolina har arbetat som polis i femton år och är känd för sina trovärdiga polisiära beskrivningar. 2014 debuterade hon med Stöld av babian som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Därefter har hon skrivit ytterligare fem böcker och översatts till ett flertal språk. Tillsammans med Mons Kallentoft skrev hon succéböckerna Falco och Albino. Försvararen är första delen i en ny serie om polisen Ebba Tapper som headhuntas till en av Sveriges främsta advokatbyråer.

"En av oss kommer att dö idag"

Det är julafton när Jasmine Moretti yttrar de ödesdigra orden till sin tvillingbror Nicolas. Han viftar bort henne, och tillsammans firar de av julen inne på pubens toalett med ett par linor kokain, och fortsätter festen tills de däckar hemma i Jasmines soffa. Bara en av dem vaknar igen.

Den uppsagda polisen Ebba Tapper väcks av ett envist knackande på dörren och släpar sig ut till hallen. I trapphuset står den beryktade advokaten Angela Köhler som just tagit sig an en medialt uppmärksammad klient. Hon behöver Ebbas hjälp och godtar inte ett nej. Plötsligt är Ebba biträdande jurist i Sveriges just nu hetaste mordutredning.

Brutalt kastas hon in i fallet och tvingas konfrontera både sina tidigare kollegor och orsaken till varför de frös ut henne. Det blir en maktkamp där bägge sidor vill vinna. Men frågan är vem som vill det mest.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Försvararen
 2. +
 3. Livvakten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livvakten av Anna Karolina (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Försvararen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nja
  SpamPippiL (Åkers Styckebruk), 7 januari 2024

  Tycket det är för mycket av det mesta. Fattar inte slutet. Hoppas på att "Livvakten" är bättre. Och "Styrkan" som kommer i februari.
  Har läst övriga böcker av Anna Karolina även dem hon skrivit tillsammans med Mons Kallentoft. Tycker att de var bättre.

 2. Hoppas på fler böcker i serien
  Johan Funke, 11 juli 2023

  Välskriven och spännande bok som sträcklästes på semestern. Första boken jag läst av denna författaren men det blir definitivt fler.

 3. Mycket välskriven och fantastiskt bra
  Marie L, 23 augusti 2021

  Väntar med spänning till nästa bok...

  Välskriven, underhållande och spännande. Boken tar några vändningar i sin handling - vilket gör boken väldigt svår att lägga ifrån sig.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina