När allt brister (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Anna Varga (del 4)
Antal sidor
313
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2021-03-24
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
220 x 145 x 28 mm
Vikt
476 g
SAB
Hc
ISBN
9789178355723

När allt brister

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2021-03-24
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
När de anställda vid Säters rättspsykiatriska klinik ska fira sin tidigare kollega Marianne Lindbergs åttioårsdag dyker inte hedersgästen upp.

Dagen efter festen påträffas Mariannes bil övergiven på en enslig skogsväg. Den nyinflyttade kriminalkommissarien Åke Blom griper snart en misstänkt, men när mannen, som tidigare varit inlagd på rättspsyk, vägrar tala kontaktar han psykologen Anna Varga för att få hjälp. Hon måste få honom att berätta var Marianne finns och om hon fortfarande är vid liv.

Mot sin vilja dras Anna Varga djupare in i utredningen. Det visar sig att Marianne Lindberg varit anställd vid kliniken redan på sextiotalet, då mentalsjukhuset kallades "Den vita staden" av ortsbefolkningen. Gömmer sig orsaken till hennes försvinnande i det förflutna?

När allt brister är en ny fristående spänningsroman om Anna Varga, psykolog vid den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Dalarna. Uppföljare till Kallare än is (2020), Den ljusaste natten (2019) och Innan snön faller (2018).

HELENA KUBICEK BOYE, född 1976, bosatt i Malmö tillsammans med sina två döttrar. Hon är psykolog, föreläsare och författare. Har har skrivit böcker inom psykologi och är en etablerad föreläsare med en uppmärksammad TEDx-föreläsning om sömn. I sina spänningsromaner utforskar hon gränsen mellan det normala och vansinnet.

"En klurigt skriven psykologisk thriller där man som läsare drar i alla lösa trådar ända tills man slutligen sitter med nystanet i handen."
- kaisajo

"En välskriven och snabbläst psykologisk thriller med spännande intrig!"
- jennys_bokhylla

"Boken är välskriven och den innehåller en bra uppsättning av karaktärer. Den är också ganska mjuk och varm, särskilt med tanke på att det är en psykologisk thriller."
- bokhyllanmin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När allt brister
  2. +
  3. Kallare än is

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kallare än is av Helena Kubicek Boye (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Kubicek Boye