Inte alla män (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Emilia Berg (del 1)
Utgivningsdatum
2021-03-10
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178356089
Inte alla män (e-bok)

Inte alla män E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-03-10

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Emilia Berg brottas med varannan vecka-livet på hemmaplan och storpolitiken i Riksdagen. Livspusslet blir inte enklare när hon av en slump upptäcker att hennes barndomsvän Josefine blir misshandlad av sin beundrade make.

Kan hon hjälpa någon som inte vill bli hjälpt? Och om hon inte gör något, vad är hon då för människa? Är alla fina ord i plenisalen bara en fasad? Det eskalerande våldet, rädslan och Josefines försök att ta sig vidare driver utvecklingen fram till det oundvikliga.

Inte alla män handlar om män som smiter, sviker, slarvar och slår, men ändå framstår som helt normala. Och om kvinnor som på olika sätt hanterar sina liv i närheten av dessa män. Den ger dessutom en nära inblick i hur arbetsdagarna egentligen ser ut för våra toppolitiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Inte alla män. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och engagerande, väldigt välskriven
    Lisa Pelling (Uppsala), 20 augusti 2021

    Skickligt uppbyggd som en riktigt bra deckare, men det märks att den också är skriven av en person med djupa kunskaper om både politik och mäns våld mot kvinnor. Längtar efter uppföljaren!

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 1 april 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Det här var en mycket bra bok, tycker jag, av författaren Veronica Palm. En aktuell bok som bland annat handlar om kvinnomisshandel. Men den handlar även en hel del om politikers arbete i riksdagen, och det var intressant att läsa om. Rekommenderas varmt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Veronica Palm