Slumra in (inbunden) Slumra in
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sofia Winter (del 2)
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2021-09-07
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
220 x 140 x 25 mm
Vikt
496 g
SAB
Hc
ISBN
9789178358717
Slumra in (inbunden)

Slumra in

(5 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-09-07
49 213 Du sparar 164 kr!
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sofia Winter försöker bygga upp ett nytt liv efter att hon och hennes lillasyster Alva fritogs från extremiströrelsen Ekoportalen. Varje dag lever de i rädsla för deras vedergällning.

För att skingra tankarna går Sofia upp i arbetet hos polisen i Piteå, där hon är delaktig i att utreda ett fall med en drunknad pojke. Det verkar handla om självmord, men utredningen utvecklas till något långt snårigare, och när ytterligare en tonåring visar sig ha avlidit under märkliga omständigheter leds teamet in på en slingrig väg kantad av sorg, ilska och skam. Samtidigt börjar någon skicka anonyma meddelanden till Sofia ... och vem är egentligen mannen som har en förmåga att dyka upp överallt?

Slumra in är den fristående uppföljaren till Vid skogens slut

SARA ÅSTRÖM och ANETTE SANDLUND är lärare och bor i Piteå. De är vänner sedan många år tillbaka och har länge drömt om att skriva. De debuterade 2020 med Vid skogens slut, inspirerad av verkliga händelser. I Slumra in får vi åter möta Sofia Winter och hennes utredningsgrupp i ett nytt spännande fall.

"En riktigt stark och välskriven debut." Håkans hylla om Vid skogens slut

"En i grunden imponerande debut, där spänningen den viktiga långsamt stegras och tar sig in bakom skinnet." Boås Tidning om Vid skogens slut

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Slumra in
 2. +
 3. Vid skogens slut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vid skogens slut av Sara Åström, Anette Sandlund (inbunden).

Köp båda 2 för 98 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Slumra in. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Slumra in
  betttybook (Sandviken), 18 april 2022

  Sofia Winter som tillsammans med polisen Clara och Kalle från socialtjänsten samarbetar i specialgruppen Speciella Insatser för Barn, har hittat ett nytt anonymt boende på landet tillsammans med systern Alva och mamma Karin. Sju månader har gått sedan händelserna då avslöjanden om extremiströrelsen Ekoportalen fick ledarna att försvinna spårlöst i samband med att Alva kunde fritas från de absurda omständigheterna som rådde i rörelsen.

  En ung pojke hittas drunknad efter ett fall från... Läs hela recensionen

 2. Förbannelser om vad som fortfarande sker i Sverige
  Agneta Mannberg, 5 november 2021

  Så oerhört gripande, förde mig bakåt till barndomen, tonåren och när jag blev äldre.
  Jag tror att många med mig minns tillbaka.
  Numera känner jag att ALLA borde läsa dessa böcker. Oavsett att det är romaner
  så finns detta omkring oss alla. Vuxna som barn.

  Oerhört bra böcker båda två.
  Hoppas på en tredje......

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 3 november 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Slumra in är en fristående fortsättning på boken Vid skogens slut, som kom förra året. Jag har läst den första delen, och gillat den. Och så nu även med den här andra boken om Sofia Winter och dom andra i Piteå.

 4. Riktigt bra!
  veronicas_bok_bak_liv, 26 oktober 2021

  Sofia försöker bygga upp sitt liv efter det att hon och hennes lillasyster Alva fritogs från extremrörelsen Ekoportalen. För att skingra tankarna från det som hänt och från rädslan att Ekoportalen ska hitta dom så går hon helt upp i arbetet hos polisen i Piteå. En pojke har drunknat¿är det självmord eller blev han mördad¿.

  Alltså Wow! Jag har tidigare läst boken "Vid skogens slut" och den boken tillhörde min topplista över lästa böcker förra året, Så skulle denna bok kunna matcha den... Läs hela recensionen

 5. Spännande
  Bokhyllaniskuggan, 21 oktober 2021

  ❥ Recension

  Del 2 om Sofia Winter.

  Den här serien har barn och ungdomar i fokus, med allt vad det innebär. Det är en berättelse om mobbning, sociala medier, det vardagliga livet, psykisk ohälsa, hämnd.

  Åström och Sandlund skapar trovärdiga karaktärer, fint gestaltade och det är lätt att relatera till dem. De har bra fingertoppkänsla när det kommer till känslomässiga nyanser, obehag och krypande spänning.

  Just den här historien grep inte riktigt tag ... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vid skogens slut

  Sara Åström, Anette Sandlund

  Vid fyrtio är Sofia Winter vilse i livet, hennes son ska flytta hemifrån och hennes man verkar ha tankarna på annat håll. Lyckligtvis har hon sitt nya jobb att se fram emot. I en grupp som ska fungera som en hybrid av polis, socialtjänst och skola...

 • Elle belle bi

  Anette Sandlund, Sara Åström

  En kvinna påträffas död. Ett barn försvinner. Ett år har gått sedan Sofia Winter var tvungen att fly för att undkomma Ekoportalens förföljelse, och hon och hennes syster Alva har levt med nya identiteter sedan dess. De har ännu inte vågat söka eft...