Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Familjen kring La Stella (del 5)
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2019-05-21
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
215 x 140 x 30 mm
Vikt
298 g
SAB
Hc
ISBN
9789178614387
Hjortron och hjärtan (häftad)

Hjortron och hjärtan

Häftad Svenska, 2019-05-21
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Livet för familjen kring restaurang La Stella i Östersund står aldrig stilla. Hjortronen blommar på fjällmyrarna, de gyllengula bären börjar snart mogna, men med hösten kommer förändringar.
Varför längtar Mario bort till nya utmaningar när allt går så bra? Hur kommer det sig att Liselotte, som lever med en ny man efter den uppslitande skilsmässan, ändå dras till nya äventyr? Hennes föräldrar Anita och Börje är nyförälskade men ska de verkligen bli förnöjsamma pensionärer och bara rulla på i gamla spår? Och borde inte Linda vårda relationen med Anders istället för att tråna efter en vacker fjällguide?
Marios och Liselottes dotter Sandra ser klarögt på de vuxna omkring sig, hur deras relationer bryts och byts. De verkar oförmögna att ta ansvar. Bland hjortronmyrar och fjäll växer en tanke på långsiktighet fram hos henne.
När de alla samlas i Åre måste de möta sanningarna om sig själva. Vilka de är, vilka de trodde att de var, och se varandra med nya ögon utan att vara rädda för konsekvenserna.

Hjortron och hjärtan är den femte delen av den populära serien som tog sin början i Smultron och svek och sedan fortsatte med Vinbär och vemod, Hallon och hat samt Lingon och lust (återutgivna i pocket på Lind & Co, 2017).

EVA SWEDENMARK och ANNICA WENNSTRÖM har förutom romanerna i bär-serien även skrivit Det hemliga rummet (Lind & Co, 2018) tillsammans. Båda är också del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Maria Herngren

Samtliga förför sina läsare, dels med vardagliga händelser som drabbar en O stersundsfamilj, och dels med recept så lockande att det nästan doftar från böckerna.
Blekinge Läns Tidning, om böckerna i bär-serien
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjortron och hjärtan
  2. +
  3. Hallon och hat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hallon och hat av Eva Swedenmark, Annica Wennström (pocket).

Köp båda 2 för 214 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hjortron och hjärtan