Hospitalets hemlighet (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2019-08-27
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
205 x 155 x 14 mm
Vikt
264 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178614806
Hospitalets hemlighet (kartonnage)

Hospitalets hemlighet

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2019-08-27
108
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Märtas sommarlov börjar inte alls som hon har tänkt sig. Den årliga resan till mostern på Mallorca blir inte av. Istället ska hon följa med sin mamma, som bestämt sig för att släktforska, till ett mossigt pensionat i Vadstena. För länge sedan var pensionatet ett hospital för psykiskt sjuka och tydligen har en gammal släkting till dem vårdats där.
Redan första dagen träffar Märta Noa och hans märkliga mormor Winnie som driver pensionatet. Tillsammans gör Märta och Noa ett spännande fynd som berättar om hospitalets dunkla förflutna.
När de sedan får ett allvarligt besked visar sig fyndet ha större betydelse än de någonsin kunde ana, kanske kan det till och med rädda liv. Nu måste de bara lösa gåtan.

Hospitalets hemlighet är en spännande och spöklig berättelse om mysterier, vänskap och den första förälskelsen. Perfekt för läsare av författare som Ingelin Angeborn, Petrus Dahlin, Kristina Ohlsson och Katarina Genar

ANN-CHARLOTTE PERSSON debuterade som barnboksförfattare 2017 och skriver förutom böcker också noveller och följetonger för svenska veckotidningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hospitalets hemlighet
 2. +
 3. Vi var vargar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vi var vargar av Katrina Nannestad (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hospitalets hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt spännande och lite kuslig berättelse!
  Lollos bokhörna, 8 mars 2020

  Hospitalets hemlighet är en spännande och kuslig berättelse om vänskap, mysterier och förälskelse.
  Märtas sommarlov blir inte riktigt som hon tänkt sig. Istället för den årliga resan till Mallorca åker hon och hennes mamma till ett pensionat i Vadstena. Där ska hennes mamma släktforska för tydligen bodde en släkting där för länge sedan när det var ett hospital.

  Märta dras in i ett mysterium tillsammans med nyfunna vännen Noa som innebär hemligheter, dystra besked och spännande fy... Läs hela recensionen

 2. Mysterie med mellanmänskliga relationer

  När sommarlovet börjar så känner Märta sig riktigt nere. Den roliga utlandsresan med hela familjen blir trots allt inte av. Mamma och pappas äktenskap verkar krackelera och pappa åker själv iväg på sin tävlingsresa medan Märta får stanna hemma med mamma. Mamma som fortfarande kämpar med sviterna från sitt utmattningssyndrom.
  Istället åker de iväg till ett tråkigt pensionat i Vadstena som förr i tiden varit ett hospital för psykiskt sjuka. Mamma vill nämligen gräva vidare i sin släktforsk... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ann-Charlotte Persson