Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Rickard Ander (del 1)
Antal sidor
407
Utgivningsdatum
2020-01-23
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Vikt
590 g
SAB
Hc
ISBN
9789178615483
Efter så många år (inbunden)

Efter så många år

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-23
209
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
 

En man hittas torterad och ihjälslagen i Södra Hammarbyhamnen i Stockholm. Tidigare samma dag har han upprepade gånger ringt en affärsman vid namn Rickard Ander.

På 80-talet var Rickard Ander narkotikapolis i Göteborg. Det då avgörande tillslaget mot en internationell amfetaminliga fick ett högt pris och efterspelet blev katastrofalt för Ander på det personliga planet.

För att en gång för alla få slut på den mardröm han trott att han lämnat bakom sig för över trettio år sedan blandar sig Ander i den aktuella mordutredningen. Kanske mer än han borde...

 

Efter så många år är en klassisk kriminalroman med starka personporträtt och boken är första delen i serien om Rickard Ander.

GÖRAN SÄLLQVIST har tidigare arbetat som polis och inom näringslivet, men bor nu i Portugal och ägnar sig framför allt åt att golfa och att skriva. Efter så många år är hans debutroman.

 

" Boken har mycket fokus på polisarbete och fungerar välmed flera överraskningar."
Kerstin Bergman, Smålandsposten
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Efter så många år
 2. +
 3. Uppstånden från de döda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Uppstånden från de döda av Göran Sällqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Efter så många år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket spänning
  PI, 6 februari 2020

  Efter 30 år får händelser från Richard Anders tidigare liv som narkotikapolis en dramatisk utveckling. Ett brytalt mord begås på en man i Stockholm.
  Så startar en spännande och trovärdig story som beskriver både dåtid och nutid med ett mycket bra driv och sammanhang.
  Persongalleriet är intressant med Ander som huvudperson, numera verksam i näringslivet. Han är ingen perfekt människa och kan uppfattas som lite osympatisk emellanåt men det är ändå lätt att fatta sympati för honom.
  D... Läs hela recensionen

 2. Otroligt spännande deckare!
  Andreas, 3 februari 2020

  Spänning från första sidan! Majoriteten av boken utspelar sig i Stockholm och Göteborg. Sällqvist ger en trovärdig beskrivning av såväl miljöer som polisarbete. Vad jag förstår det så har han även bakgrund inom polisväsendet vilket ger boken en autentisk känsla. Vill gärna läsa mer om Rickard Ander.

 3. Page turner!
  Åsa, 1 februari 2020

  Wow! Det blev en hel del sena kvällar med den här spännande boken kan jag erkänna, svår att lägga ifrån sig. Det kändes som att man försvann in i en annan värld, filmisk upplevelse. Jag älskade att handlingen hade ett konstant driv, inga långtråkiga utfyllnadssektioner. Riktigt bra deckare enligt mig. Rekommenderar starkt!

 4. Rafflande spänning
  Anna, 31 januari 2020

  Spännande och trovärdig bok med flera vändningar. Märks att författaren vet vad han skriver om. Ser fram emot att följa Rickard Ander. Hoppas även att man får följa Gideon Svanberg och Rebecka Nilsson i nästa bok. En riktig bladvändare.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Göran Sällqvist