Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2019-03-28
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
208 x 140 x 23 mm
Vikt
459 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178850167
Välkommen hit välkommen hem (inbunden)

Välkommen hit välkommen hem

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-03-28
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sommaren går mot sitt slut och det har blivit dags för en hel årskull ungdomar att inleda sitt första år på gymnasiet. För Matilda är det en lättnad att få börja om och slå sig fri från högstadietidens gamla roller. För Alexis är det en oro inför hur han som tidigare varit skolans kung plötsligt ska förvandlas till en nobody i den nya klassen. För Rebecka är det en chans att en gång för alla få det som hon kämpat för så länge - kosta vad det kosta vill.

Olycklig kärlek, hemliga relationer, förlorad vänskap och ett ständigt ifrågasättande av vad man egentligen vill följer de tre personerna under året och när sommaren kommer tillbaka igen är ingenting sig längre likt för någon av dem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Välkommen hit välkommen hem
 2. +
 3. Teaterspöket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teaterspöket av Mats Wänblad (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Välkommen hit välkommen hem. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig bok
  E. Berglöf, 11 september 2019

  Boken är skriven på ett sätt som gör det lätt att hänga med och drivet samt språket gör att jag läser den snabbt.
  Det är en bra bok som på många sätt beskriver många ungdomars tankar och känslor. Som mamma till fyra barn och lärare så känner jag igen mycket av det som beskrivs i boken, ungdomars bekymmer, glädje, vänskap och deras intensiva vardagsliv. Josefin skriver mycket levande, hon fångar och beskriver ungdomarna, deras problem och glädje och deras funderingar som finns i livet som tonåring.

 2. Läs den!!
  Bokhyllaniskuggan, 11 september 2019

  ❥ Recension

  Jag måste ändå börja med att säga att den här boken är ren tonårsmagi. Författaren är träffsäker i relationerna, ungdomarnas språk, vänskapen. Ja, allt. Jag slungades tillbaka till högstadiet och gymnasiet och det kändes som att jag var där med Mattis, Alexis och Rebecka.

  Det finns ett skönt driv genom hela boken och jag vill hela tiden läsa ett kapitel till. Den var otroligt svår att lägga ifrån sig och jag längtade efter den när jag inte läste.

  ... Läs hela recensionen

 3. Välkommen hit välkommen hem

  I år är det (hemska tanke!) 31 år sen jag började på gymnasiet. Ändå minns jag det tydligt: nervositeten och alla förväntningar. 😊
  I Välkommen hit välkommen hem får vi följa 3 ungdomar, Matilda, Alexis och Rebecka och deras vänner genom sitt första gymnasieår. Vänskap, kärlek, svek, plugg, fester, föräldrar och allt som hör till.
  Jag gillade verkligen den här boken, mer än jag trodde jag skulle göra faktiskt. Gillar språket och drivet, att man bara måste veta hur det ska gå, a... Läs hela recensionen

 4. Bra bok om ungdomar!
  Lollos bokhörna, 5 maj 2019

  "Välkommen hit, välkommen hem" av Josefin Fabricius är en roman om tre ungdomar som är på väg in i vuxenlivet. De går sitt första år på gymnasiet och alla har de mål. Jag vet att tonårstiden kan vara jobbig, för en del mer och för andra mindre. Jag tycker att Josefin skriver levande, hon har fångat ungdomarna, tankarna, kärleksproblemen och funderingarna som kan finnas. Josefin gestaltar och beskriver ungdomarna bra. Själv minns jag inte riktigt att mitt första år på gymnasiet var så händelse... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Välkommen hit välkommen hem