Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2019-07-23
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
215 x 145 x 12 mm
Vikt
264 g
SAB
Lz Pragler, Erika
ISBN
9789178850556
När livet vände, med ärr i själen - (inbunden)

När livet vände, med ärr i själen -

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-07-23
179
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jag kallar gärningsmannen för Drömprins för det var så jag såg honom från början, min framtida man och dröm. Han var dock aldrig någon prins och det jag var med om var aldrig en dröm. År av misshandel, där hot och ofredande blev min vardag. En stark tro på hoppet kedjade mig fast, gav mig styrkan att kämpa och viljan att stanna. Våldet växte till en mardröm och relationen fick ett minst sagt dramatiskt slut.

En sann historia om mina upplevelser i en mycket destruktiv relation, där något som kallas normaliseringsprocessen fick fotfäste. Vilket stöd och sätt att bearbeta livet med våld i nära relation har jag haft? Hur lyckades jag överleva och återfå känslan av livsglädje?

Med ärr i själen och kroniskt förstörd för resten av livet är inställningen nu Believe och fortsätta leva men bättre!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När livet vände, med ärr i själen -
 2. +
 3. Hitler : en biografi. D. 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitler : en biografi. D. 2 av Joachim Fest (pocket).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av När livet vände, med ärr i själen -. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tungt ämne berättat av en stark kvinna!

  Jag blev väldigt berörd när jag läste boken. Det är tyvärr den hemska sanningen för alldeles för många kvinnor runt om i världen. Trots att Erika var en stark kvinna lyckades hennes drömprins bryta ner henne. Som tur var hade hon familj och vänner som stöttade henne både undertiden allt pågick, men framförallt efteråt genom den jobbiga rättsprocessen.

  Erika Pragler berättar öppet och ärligt om sin situation, om hur hon bröts ner och blev tillintetgjord, Alla dygnets timmar gick åt fö... Läs hela recensionen

 2. En stark och viktig bok
  veronicas_bok_bak_liv, 12 januari 2020

  Bokens framsida väcker mitt intresse. En väldigt stark bild som beskriver hur svårt det är att ta sig loss och göra sig fri - en tjock järnkedja är inget som man lätt bryter sönder. Boken bygger på en sann berättelse från författarinnans självupplevde liv om att leva med midshandel, hot och ofredande under flera år. Trots att boken är tunn med bara 120 sidor så är innehållet stort, starkt och gripande, jag sträckläser boken och den fångar mig direkt. Som utomstående är det så svårt att förstå... Läs hela recensionen

 3. Läsvärd bok som kanske får dig att förstå
  ACS Bokhylla, 11 november 2019

  Utifrån kan det vara svårt att förstå varför man stannar vid psykisk eller fysisk misshandel. I denna bok får vi följa Erika som berättar om sitt förhållande med drömprinsen som misshandlar henne. Man får en större förståelse och hon förklarar hur saker fungerar rättsligt när man bestämmer sig för att gå. Man får följa hennes psykiska och fysiska resa. Detta är en lättläst och läsvärd bok.

Visa alla 3 recensioner