Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2020-02-04
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
210 x 144 x 15 mm
Vikt
356 g
SAB
Hc
ISBN
9789178850914
Allt var för Liv (häftad)

Allt var för Liv

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2020-02-04
182

15% rabatt med kod CM22 i kassan

Gäller endast idag 28/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En äktenskapskris får Monika att kasta sig in i ett passionerat förhållande med den tjugo år yngre och karismatiske Alex, som just flyttat in på kontorshotellet Best Office där Monika arbetar. Sten, Monikas man sen tjugofem år tillbaka, hämnas otroheten genom några heta timmar tillsammans med den vackra och självupptagna Isabella. De känner varandra flyktigt sen tidigare, och springer av en slump ihop på Mariatorget i Stockholm. En natt som för alltid förändrar Monikas och Stens liv.

En väv av lögner och svek nystas långsamt upp. Monikas hat mot Isabella eskalerar och hon börjar tappa fotfästet om verkligheten. Den ofrivilliga barnlösheten och oläkta sår från en traumatisk barndom vaknar till liv och blandas med märkliga drömmar om Lena. Systern hon vet finns någonstans, men som hon aldrig träffat.

ALLT VAR FÖR LIV är ett rafflande relationsdrama. En spänningsroman som tar upp frågor om etik och moral. Och om hur långt vi är beredda att gå för att få det vi önskar oss mest av allt i livet. Så långt som att ta en annan människas liv?

ALLT VAR FÖR LIV är Aliya Dahlgrens andra roman. Hon debuterade 2017 med Hjärtat fullt utav dig. Den verklighetsbaserade berättelsen om tre generationer kvinnor har blivit rosad av en enig kritikerkår, och också fått utmärkelsen Månadens Bok av Boklysten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt var för Liv
 2. +
 3. Hjärtat fullt utav dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärtat fullt utav dig av Aliya Dahlgren (häftad).

Köp båda 2 för 374 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt var för Liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag var fast efter första sidan!
  Boktanten, 1 maj 2020

  Detta är en bok om verkligen kopplar greppet om mig som läsare. Den är allt annat än förutsägbar och tar en del nya vändningar som gör att jag knappt vet vem som är ond och vem som är god. Det som börjar som en "vanlig" otrohet övergår snart i något helt annat, något stort och utan kontroll.

  Aliya Dahlgren har ett sätt att skriva som gör att allt känns väldigt trovärdigt. Boken är välskriven och jag gillar sättet hon ger samma händelser flera infallsvinklar genom olika personer. Hon vet verkligen hur man får fast sina läsare.

 2. Annorlunda relationsdrama
  @bettan_bokprataren (Örebro), 20 april 2020

  Ett relationsdrama som ställer en hel del på sin spets. En bok med som tar upp frågor som handlar om etik och moral men som även väver in spänning och där spänningen dessutom följer som en röd tråd genom hela berättelsen.
  Handlingen stegrar sig sedan ända fram till det oförutsägbara slutet.
  En stark bok som tar många vändningar
  Hur långt vi är beredda att gå för att få det vi önskar oss mest av allt i livet. Så långt som att ta en annan människas liv?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Aliya Dahlgren

 • Hjärtat fullt utav dig

  Aliya Dahlgren

  Vart tar Signe vägen egentligen? Samma veckor i juli varje år sätter sig Signe på tåget Söderut. Utan förklaring lämnar hon sina kära i lägenheten på Kungsholmen. Birgitta har undrat sedan hon varit liten, troget har hon stått där på perrongen på ...