Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
322
Utgivningsdatum
2019-11-26
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 140 x 18 mm
Vikt
396 g
SAB
uHc
ISBN
9789178851188
Vitterstigar (häftad)

Vitterstigar

Häftad Svenska, 2019-11-26
203
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Människorna har nästan lyckats fördriva alla väsen från det en gång blomstrande kungariket Höstmarken. Men i skogarna vid norra gränsen är det oroligt.

Dit kommer Mika, den bortskämda och ärelystna bonddottern, för att göra värnplikt vid Skogsvaktens gränspostering. Dit kommer också Alve från strandhedarna, som hellre räddar väsen än dödar dem och torparflickan Hillevi, som bara vill få ett liv i frihet. Till gränsvakten kommer också Sigrid, som just har upptäckt att hela hennes liv som rikets kronprinsessa är en lögn. Utmaningarna hon möts av tvingar henne att söka svaret på frågan om vem och vad hon egentligen är. Och hos de underjordiska drömmer Silverstrimma i natten om att återskapa de gamla stigarnas tid, då hans folk var Ängsvittra och levde mitt bland människorna.

Det är början på en rad händelser som innebär att både människor och väsen måste söka sig till nya vägar, eller gå under.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vitterstigar
 2. +
 3. Boken som ABSOLUT inte ville bli läst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken som ABSOLUT inte ville bli läst av David Sundin, Caroline Linhult (inbunden).

Köp båda 2 för 342 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kersti Vikström

 • Urna

  Kersti Vikström

  I ett Sverige inte så långt från vårt eget börjar människor försvinna, en efter en. De är alla människor som existerar i samhällets periferi - uteliggare, socialbidragstagare och invandrare. Disa märker att något håller på att hända på gatorna omk...

 • Gycklarens arv

  Kersti Vikström

  Nova är ett feodalt uppbyggt rike, där endast de allra rikaste är fria att styra sina liv. Esmeralda är tio år när hon skickas till huvudstaden Corona för att arbeta som kammarjungfru åt guvernörens äldsta dotter. Hennes föräldrar, liksom hon själ...